Pilsētnieciska vide dabas ielokā

Nameja Rezidence - arhitekta un būvnieku meistarības sakausējums ir Āgenskalna apkaimes jaunā pērle. Tās ir mājas ar dabas elpu pilsētā, kas ļaus izbaudīt īpašu atmosfēru - sagaidīt saullēktus un saulrietus, esot turpat blakus pilsētas pulsam.

A+ energoefektivitāte luksusa klases dzīvokļos Nameja Rezidence ļaus baudīt luksusa projekta priekšrocības, dzīvojot A+ klases energoefektīvā ēkā. Projekta piecu stāvu ēkas L veida novietojums un zaļās teritorijas nošķiršana no aktīvās pilsētas burzmas, ļaus mierpilni vadīt dienu savā ritmā, privātā rekreācijas zonā, savukārt Nameja Rezidences unikālā atrašanās vieta – pretī parkam ar ziedošajām sakurām un blakus Nacionālajai bibliotēkai, ļaus izbaudīt O. Vācieša apjūsmoto Āgenskalna šarmu tepat aiz loga.

Fasādē pret Raņķa dambi stūra logi ar dekoratīvām logailu skārda apdarēm ritmiskās nobīdēs pa stāviem veido izteiksmīgu ēkas arhitektūru, kas iekļaujas Āgenskalna dabas ainavā.

Ēkas 38 dažādu platību dzīvokļi veidoti ar plašiem logiem, nodrošinot labu apgaismojumu, savukārt katram dzīvoklim paredzētie balkoni vai lodžijas ļaus izbaudīt dabas tuvumu.

Ēkas būvapjoms dalīts divos toņos, kas kopā ar fasādes ķieģeļu flīžu apdari un balkonu un logu ritmu pielāgojas apkārtējās vides mērogam un raksturam.

Bezmaksas vērtējums

Apskati arī citus Hepsor projektus:
Strēlnieku iela 4BAnnenhof Mājas

Mūsu piedāvājums

Hipotekārais kredīts

0 kredīta līguma maksa
0 komisijas maksa par standarta darījuma konta atvēršanu

Reprezentatīvais piemērs hipotekārajam kredītam: Kredīta summa 85 000 €, kredīta atmaksas termiņš – 25 gadi (300 ikmēneša maksājumi), klienta paša ieguldījums darījumā 15 % no darījuma summas, kura sastāda 100 000 €. Ikmēneša maksājums – 525,52 €. Minimālā konta uzturēšanas maksa mēnesī – 1,30 €. Bankas procentu likme gadā 1,69 % + 6 mēn. Euribor*. Kredīta līguma maksa – 0 €. Izmaksas par hipotēkas reģistrāciju zemesgrāmatā – 98,50 €. Kopējā atmaksājamā summa – 157 853,57 €. Gada procentu likme (GPL) – 5,73 %.
Rezultāts ir informatīvs un veikts, balstoties uz aptuvenu aprēķinu.
* Šajā aprēķinā izmantota mainīgā 6 mēnešu Euribor likme, kas 26.01.2024. ir 3,87 % gadā. Nemainīgā likmes daļa norādīta informatīvi un katrā individuālā gadījumā var atšķirties.
Kredīta devējs: Luminor Bank AS Latvijas filiāle. Kredīta nodrošinājums – hipotēka uz iegādājamo nekustamo īpašumu (NĪ). Kredīta saņemšanai nepieciešams Luminor norēķinu konts un internetbanka, NĪ novērtējums, NĪ apdrošināšana visā kredīta līguma darbības laikā. Papildu izmaksas, kas nav ietvertas GPL: NĪ apdrošināšanas prēmija, NĪ vērtējuma izmaksas, notāra pakalpojumi
Patēriņa un mērķa kredīts

Ja esi parakstījis hipotekārā kredīta līgumu no 01.01.2024. līdz 31.12.2024., vari pieteikties patēriņa vai mērķa kredītam ar īpašiem nosacījumiem*

0 kredīta līguma maksa
9 % fiksēta procentu likme gadā

Piedāvājums ir spēkā 24 mēnešus no hipotekārā kredīta līguma parakstīšanas dienas patēriņa kredītam, kredītam mājokļa remontam vai īpašuma iegādei, vai auto kredītam.

* Patēriņa un mērķa kredīta reprezentatīvais piemērs: Ja kredīta summa ir 8000 €, kredīta atmaksas termiņš 60 mēneši, fiksēta procentu likme gadā 9 %, kredīta līguma maksa 0 € un minimālā konta uzturēšanas maksa mēnesī 1,30 €, tad kopējā atmaksājamā summa būs 10 042,20 €, ikmēneša maksājums 166,07 € un gada procentu likme (GPL) 9,74 %.
Rezultāts ir informatīvs un veikts, balstoties uz aptuvenu aprēķinu.

Ar Luminor atbalstu tavs sapnis par jaunām mājām kļūs par īstenību!