Luminor īpašais piedāvājums YIT klientiem

Luminor īpašais piedāvājums YIT klientiem

Luminor īpašais piedāvājums YIT klientiem

  • Uz 1 gadu fiksēta procentu likme 3,9 % gadā
  • Uz 2 gadiem fiksēta procentu likme 4,3 % gadā
  • 0 € kredīta līguma maksa
  • 0 € nekustamā īpašuma vērtējums
  • 0 € standarta darījuma konts
Piedāvājums spēkā, aizpildot kredīta pieteikumu un parakstot līgumu 3 mēnešu laikā pēc pieteikuma iesniegšanas. Kredīta pieteikumā jānorāda partnera kods PARYT2. Naudas izmaksa jāveic ne vēlāk kā 6 mēnešu laikā pēc kredīta līguma noslēgšanas. Fiksētās likmes termiņš ir 1 vai 2 gadi, pēc tam tiek piemērota mainīgā procentu likme atbilstoši kredīta līguma noteikumiem. Piedāvājums spēkā YIT Latvija projektiem Silvas nami 4 un Mārpagalmi. Banka patur tiesības jebkurā brīdī mainīt vai atsaukt šo piedāvājumu. Piedāvājums nekombinējas ar YIT Latvija piedāvājumu dzīvokļiem ar iebūvētu virtuves iekārtu.
 
Piedāvājums neattiecas, iegādājoties kādu no turpmāk minētajiem dzīvokļiem nr. 58; 60; 62; 63; 64; 66; 67 Silvas nami 4 (Dzelzavas ielā 106) vai piedāvājums neattiecas uz 7.stāva dzīvokļiem projektā Silvas nami 4 (Dzelzavas ielā 106).

Silvas nami 4  

Miera ostas meklētājiem un ģimenes ligzdiņas vijējiem – prom no pilsētas trokšņiem.

Uzzināt vairāk

Mārpagalmi  

Mazpilsētas sajūta lielpilsētas vidū

Uzzināt vairāk

Silvas nami 4, Dzelzavas iela 106

Platība: 41,53 – 72,19 m²
Istabas: 2 – 4

Silvas nami atrodas rosīgās Dzelzavas ielas klusākajā un tālākajā punktā. Jaunais standarta klases projekts piedāvā pārdomātus un funkcionāla plānojuma dzīvokļus ar pilnu apdari, Īpaša uzmanība projekta ietvaros pievērsta labiekārtojumam, zaļu iekšpagalmu izveidei.
 
Mājokļus ieskauj plaša un labiekārtota zaļā zona. Īpaši piemērota šī apkaime būs jaunām ģimenēm un tiem, kam pilsētā burzmas par daudz, bet no aprites izkrist negribas. Bērnu ērtībām pieejami vairāki aizraujoši rotaļlaukumi, savukārt vecāki varēs baudīt vakara pastaigas vai skrējienu pa gājēju celiņu, kas vijas gar upīti un caur mājām visa projekta garumā.
 

Uzzināt vairāk

Pieteikties kredītam

Mārpagalmi, Zemaišu iela 11

Platība: 30,1 – 87,2 m²
Istabas: 2 – 4

“Mārpagalmi” atrodas vienā no klusākajiem Āgenskalna stūrīšiem – Zemaišu ielā starp Māras dīķa skvēru un Svētā Alberta baznīcu. Projektā izceltas un saglabātas unikālās Āgenskalna pilsētvides iezīmes un savdabīgā mazpilsētas sajūta lielpilsētas vidū. Miers un harmonija, kas te valda, kā arī vēstures sajūta, kas jūtama katrā metrā, piešķir šai Rīgas daļai īpašu šarmu un pievilcību. “Mārpagalmi” piedāvā ērtus un pieejamus mājokļus jaunajām ģimenēm, stilīgu dzīves telpu pilsētas profesionāļiem, komforta dzīvokļus ar balkoniem vai terasēm. Izdevīgā atrašanās vieta ļauj “Mārpagalmu” iemītniekam būt rokas stiepiena attālumā no svarīgākajām lielpilsētas lokācijām.
 
Dzīvokļi ar pilnu, pabeigtu apdari, daudzveidīgi plānojumi. Iedzīvotāju ērtībām lifts katrā korpusā, pazemes un virszemes autostāvvietaas, kā arī noliktavas personīgo mantu glabāšanai. Katrā dzīvoklī ir rekuperācijas iekārta, ēkai A+ energoefektivitātes sertifikāts.
 

Uzzināt vairāk

Pieteikties kredītam

Hipotekārais kredīts: reprezentatīvais piemērs

Nekustamā īpašuma cena Pirmā iemaksa Kredīta summa Kredīta atmaksas termiņš Kredīta līguma maksa Fiksēta procentu likme gadā* Minimālā konta uzturēšanas maksa mēnesī Ikmēneša maksājums Kopējā atmaksājamā summa Hipotēkas reģistrācija zemesgrāmatā Gada procentu likme (GPL)
150 000 € 22 500 € 127 500 € 25 gadi 0 € 3,90 % 1,30 € 667,86 € 200 746,85 € 143 € 4,05 %
Rezultāts ir informatīvs un veikts, balstoties uz aptuvenu aprēķinu.
* Fiksētās likmes termiņš: 1 gads. Sākot ar otro gadu, tiek piemērota mainīgā procentu likme. Šajā piemērā ir izmantots pieņēmums, ka fiksētā procentu likme paliek nemainīga visā kredīta atmaksas termiņa laikā. 
Nekustamā īpašuma cena Pirmā iemaksa Kredīta summa Kredīta atmaksas termiņš Kredīta līguma maksa Fiksēta procentu likme gadā** Minimālā konta uzturēšanas maksa mēnesī Ikmēneša maksājums Kopējā atmaksājamā summa Hipotēkas reģistrācija zemesgrāmatā Gada procentu likme (GPL)
150 000 € 22 500 € 127 500 € 25 gadi 0 € 4,30 % 1,30 € 696,37 € 209 300,95 € 143 € 4,47 %
Rezultāts ir informatīvs un veikts, balstoties uz aptuvenu aprēķinu.
** Fiksētās likmes termiņš: 2 gadi. Sākot ar trešo gadu, tiek piemērota mainīgā procentu likme. Šajā piemērā ir izmantots pieņēmums, ka fiksētā procentu likme paliek nemainīga visā kredīta atmaksas termiņa laikā.  
Kredīta devējs: Luminor Bank AS Latvijas filiāle. Kredīta nodrošinājums – hipotēka uz iegādājamo nekustamo īpašumu (NĪ). Kredīta saņemšanai nepieciešams Luminor norēķinu konts un internetbanka, NĪ novērtējums, NĪ apdrošināšana visā kredīta līguma darbības laikā. Papildu izmaksas, kas nav ietvertas GPL: NĪ apdrošināšanas prēmija, NĪ vērtējuma izmaksas, notāra pakalpojumi.