Luminor īpašais piedāvājums Piche klientiem

Luminor īpašais piedāvājums Piche klientiem

Luminor īpašais piedāvājums Piche klientiem

  • Uz 1 gadu fiksēta procentu likme 3,9 % gadā
  • Uz 2 gadiem fiksēta procentu likme 4,3 % gadā
  • 0 € kredīta līguma maksa
  • 0 € nekustamā īpašuma vērtējums
  • 0 € standarta darījuma konts
Piedāvājums spēkā, aizpildot kredīta pieteikumu un parakstot līgumu 3 mēnešu laikā pēc pieteikuma iesniegšanas. Kredīta pieteikumā jānorāda partnera kods PARPIC. Naudas izmaksa jāveic ne vēlāk kā 6 mēnešu laikā pēc kredīta līguma noslēgšanas. Fiksētās likmes termiņš ir 1 vai 2 gadi, pēc tam tiek piemērota mainīgā procentu likme atbilstoši kredīta līguma noteikumiem. Piedāvājums spēkā Piche projektam Dižozoli, Gaujas iela 118 un 120, Mārupe. Banka patur tiesības jebkurā brīdī mainīt vai atsaukt šo piedāvājumu.

Dižozoli

Gaujas iela 118 un 120, Mārupe
Platība: 56,8 – 99,7 m²
Istabas: 2 – 4

Projekts Dižozoli uzrunā ar īpaši plašu un labiekārtotu teritoriju, gudriem risinājumiem jeb viedām tehnoloģijām, kā arī augstiem energoefektivitātes rādītājiem. Tā, piemēram, uz jumta uzstādītie saules paneļi samazina koplietošanas enerģijas izmaksas, savukārt silto grīdu apkures sistēma un individuāli regulējama temperatūra katrā telpā ļauj būtiski ietaupīt uz apkures izmaksām. Ļoti svarīga pozīcija ir arī individuālā ventilācijas sistēma katrā dzīvoklī, kas attīra gaisu un paaugstina tā kvalitāti, uzlabojot mājinieku veselības stāvokli, miega kvalitāti un veselību kopumā.

Tāpat projekts izceļas ar savu mūsdienīgo arhitektūru, plašajiem logiem un stikla fasādēm, kas bez papildu ieguldījumiem nevainojami kalpos ilgus gadus.

Aktīvā dzīvesveida piekritējiem Dižozolu plašajā teritorijā ierīkots multifunkcionāls sporta laukums. Iedzīvotāji varēs spēlēt basketbolu, galda tenisu, pildīt spēka treniņus trenažieru zonā un rīkot sporta spēles ģimenes un kaimiņu lokā. Savukārt, bērnu priekam ir radīta augstas kvalitātes bērnu aktivitāšu zona ar dažāda veida aprīkojumu - šūpolēm, smilšu kasti, šķēršļu takām un citiem rotaļu elementiem.
 

Uzzināt vairāk

Pieteikties kredītam

Dižozoli
Hipotekārais kredīts: reprezentatīvais piemērs

Nekustamā īpašuma cena Pirmā iemaksa Kredīta summa Kredīta atmaksas termiņš Kredīta līguma maksa Fiksēta procentu likme gadā* Minimālā konta uzturēšanas maksa mēnesī Ikmēneša maksājums Kopējā atmaksājamā summa Hipotēkas reģistrācija zemesgrāmatā Gada procentu likme (GPL)
150 000 € 22 500 € 127 500 € 25 gadi 0 € 3,90 % 1,30 € 667,86 € 200 746,85 € 143 € 4,05 %
Rezultāts ir informatīvs un veikts, balstoties uz aptuvenu aprēķinu.
* Fiksētās likmes termiņš: 1 gads. Sākot ar otro gadu, tiek piemērota mainīgā procentu likme. Šajā piemērā ir izmantots pieņēmums, ka fiksētā procentu likme paliek nemainīga visā kredīta atmaksas termiņa laikā. 
Nekustamā īpašuma cena Pirmā iemaksa Kredīta summa Kredīta atmaksas termiņš Kredīta līguma maksa Fiksēta procentu likme gadā** Minimālā konta uzturēšanas maksa mēnesī Ikmēneša maksājums Kopējā atmaksājamā summa Hipotēkas reģistrācija zemesgrāmatā Gada procentu likme (GPL)
150 000 € 22 500 € 127 500 € 25 gadi 0 € 4,30 % 1,30 € 696,37 € 209 300,95 € 143 € 4,47 %
Rezultāts ir informatīvs un veikts, balstoties uz aptuvenu aprēķinu.
** Fiksētās likmes termiņš: 2 gadi. Sākot ar trešo gadu, tiek piemērota mainīgā procentu likme. Šajā piemērā ir izmantots pieņēmums, ka fiksētā procentu likme paliek nemainīga visā kredīta atmaksas termiņa laikā.  
Kredīta devējs: Luminor Bank AS Latvijas filiāle. Kredīta nodrošinājums – hipotēka uz iegādājamo nekustamo īpašumu (NĪ). Kredīta saņemšanai nepieciešams Luminor norēķinu konts un internetbanka, NĪ novērtējums, NĪ apdrošināšana visā kredīta līguma darbības laikā. Papildu izmaksas, kas nav ietvertas GPL: NĪ apdrošināšanas prēmija, NĪ vērtējuma izmaksas, notāra pakalpojumi.