Jūrmalas gatve 74

Vieta, kur baudīt dabas sniegto enerģiju. Teritorijā ir privāts dārzs, norobežota un slēgta teritorija, kā arī rotaļu laukumi dažāda vecuma bērniem. No agra pavasara līdz vēlam rudenim iedzīvotājus priecēs lapu koki, ziemcietes, puķu ziedēšana un zaļie dzīvžogi. Skats no dzīvokļu balkoniem dāvās Jums četru gada laiku noskaņas.

Projekts veidots tiem, kas novērtē infrastruktūras ērtības, ko sniedz Rīgas centra tuvums - veikali, kafejnīcas, ārstniecības iestādes, skolas, velo infrastruktūra un transporta dažādība tikai dažu soļu attālumā.

Ēku arhitektoniskais veidols ar būvapjomu dalījumu divos apdares veidos, fasādes ķieģeļu flīžu apdari un krāsotu apmetumu kopā ar lodžiju vai terasi un logu ritmu rada risinājumu, kas ir atbilstošs un piemērots apkārtējas vides mērogam un raksturam, respektējot gan kvartālā esošo dzīvojamo ēku apjomu augstumus, gan apkārtējo zaļo vidi.

Divu ēku projekts aleju ielokā, kur baudīt dabas sniegto enerģiju. Ēkās ir pieejami 40 dažādu platību dzīvokļi, starp kuriem ikviens varēs atrast sev vispiemērotāko. Plašas terases un privāts dārzs atpūtai brīvā dabā. Iespēja baudīt dabas mieru vienatnē vai izvēlēties bērnu laukumiņus un soliņus draudzīgām sarunām ar kaimiņiem vai draugiem.

Pilnas apdares interjers. Visas mājas ir veidotas, pievēršot lielu uzmanību detaļām, lai padarītu ikdienu ērtu un apkārtējo vidi pievilcīgu. Pieejamas 39 autosstāvvietas, kur daļu no tām ir iespējams aprīkot ar elektroauto uzlādes stacijām.

Viss nepieciešamais ikdienai ir tepat blakus!

Bezmaksas vērtējums

Apskati arī citus Hepsor projektus:
Strēlnieku iela 4BNameja Rezidence

Mūsu piedāvājums

Hipotekārais kredīts

0 kredīta līguma maksa
0 komisijas maksa par standarta darījuma konta atvēršanu

Reprezentatīvais piemērs hipotekārajam kredītam: Kredīta summa 85 000 €, kredīta atmaksas termiņš – 25 gadi (300 ikmēneša maksājumi), klienta paša ieguldījums darījumā 15 % no darījuma summas, kura sastāda 100 000 €. Ikmēneša maksājums – 525,52 €. Minimālā konta uzturēšanas maksa mēnesī – 1,30 €. Bankas procentu likme gadā 1,69 % + 6 mēn. Euribor*. Kredīta līguma maksa – 0 €. Izmaksas par hipotēkas reģistrāciju zemesgrāmatā – 98,50 €. Kopējā atmaksājamā summa – 157 853,57 €. Gada procentu likme (GPL) – 5,73 %.
Rezultāts ir informatīvs un veikts, balstoties uz aptuvenu aprēķinu.
* Šajā aprēķinā izmantota mainīgā 6 mēnešu Euribor likme, kas 26.01.2024. ir 3,87 % gadā. Nemainīgā likmes daļa norādīta informatīvi un katrā individuālā gadījumā var atšķirties.
Kredīta devējs: Luminor Bank AS Latvijas filiāle. Kredīta nodrošinājums – hipotēka uz iegādājamo nekustamo īpašumu (NĪ). Kredīta saņemšanai nepieciešams Luminor norēķinu konts un internetbanka, NĪ novērtējums, NĪ apdrošināšana visā kredīta līguma darbības laikā. Papildu izmaksas, kas nav ietvertas GPL: NĪ apdrošināšanas prēmija, NĪ vērtējuma izmaksas, notāra pakalpojumi
Patēriņa un mērķa kredīts

Ja esi parakstījis hipotekārā kredīta līgumu no 01.01.2024. līdz 31.12.2024., vari pieteikties patēriņa vai mērķa kredītam ar īpašiem nosacījumiem*

0 kredīta līguma maksa
9 % fiksēta procentu likme gadā

Piedāvājums ir spēkā 24 mēnešus no hipotekārā kredīta līguma parakstīšanas dienas patēriņa kredītam, kredītam mājokļa remontam vai īpašuma iegādei, vai auto kredītam.

* Patēriņa un mērķa kredīta reprezentatīvais piemērs: Ja kredīta summa ir 8000 €, kredīta atmaksas termiņš 60 mēneši, fiksēta procentu likme gadā 9 %, kredīta līguma maksa 0 € un minimālā konta uzturēšanas maksa mēnesī 1,30 €, tad kopējā atmaksājamā summa būs 10 042,20 €, ikmēneša maksājums 166,07 € un gada procentu likme (GPL) 9,74 %.
Rezultāts ir informatīvs un veikts, balstoties uz aptuvenu aprēķinu.

Ar Luminor atbalstu tavs sapnis par jaunām mājām kļūs par īstenību!