Apvieno līzinga maksājumu ar apdrošināšanas prēmiju

Apvieno līzinga maksājumu ar apdrošināšanas prēmiju

  • OCTA apdrošināšana
  • KASKO apdrošināšana
  • Speciālās tehnikas apdrošināšana

Luminor Līzings SIA var piemeklēt tavai situācijai izdevīgāko finanšu risinājumu, lai jau pavisam drīz tavs sapnis kļūtu par īstenību. Neatkarīgi no tā, vai izvēlētais līzinga objekts ir vieglā automašīna, darba tehnika un iekārtas, kravas automašīna vai cita veida transportlīdzeklis, mūsu sadarbības partneris AAS “BTA Baltic Insurance Company” ir gatavs parūpēties par tavu sirdsmieru un nodrošināt visa veida līzinga apdrošināšanas variantus, ieskaitot OCTA, KASKO un Speciālās tehnikas apdrošināšanu.

Novērtē apdrošināšanas priekšrocības:

OCTA apdrošināšana

OCTA polise ir drošības garants visiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Notiekot ceļu satiksmes negadījumam, cietusī persona var saņemt atlīdzību par zaudējumiem, kas nodarīti transportlīdzeklim, veselībai vai īpašumam.

Lai saņemtu atlīdzību, cietušajai personai ir jāsazinās ar apdrošināšanas kompāniju, kas ir izdevusi OCTA polisi vainīgā transportlīdzekļa īpašniekam. 

Pērkot BTA OCTA polisi, pienākas šādas priekšrocības:

  • Ērta apmaksa. Apdrošināšanas prēmija par OCTA polisi tiek apvienota ar līzinga maksājumu.
  • Viegla atjaunošana. Pirms OCTA polises izbeigšanas uz e-pastu tiek nosūtīts jauns apdrošināšanas piedāvājums.
  • Izdevīgs piedāvājums. Apdrošinot līzinga objektu, tiek piemērota īpaša atlaide OCTA prēmijai.

KASKO apdrošināšana

KASKO polise nodrošina finansiālu atbalstu transportlīdzekļa bojājumu, vandālisma, zādzības vai pilnīgas bojāejas gadījumā. 

Izmantojot transportlīdzekļa līzinga pakalpojumu, svarīgi, lai KASKO polise atbilst izvirzītajām apdrošināšanas prasībām. Ja ir noticis apdrošināšanas gadījums, apdrošinātājs palīdz nokārtot nepieciešamās formalitātes un sniedz bezmaksas konsultācijas.

Pērkot BTA KASKO polisi, pienākas šādas priekšrocības:

  • Apdrošināšana uz visu līzinga termiņu. Noformējot KASKO apdrošināšanu vienreiz, var neraizēties par transportlīdzekļa drošību Eiropas valstīs – polise tiek atjaunota katru gadu, nosūtot pirms polises izbeigšanās e-pastu ar apdrošināšanas piedāvājumu. 
  • Mēneša maksājumi bez sadārdzinājuma. KASKO apdrošināšanas prēmija tiek apvienota ar līzinga maksājumiem, turklāt to var sadalīt 12 maksājumos bez jebkādām papildu izmaksām.
  • Izdevīgs piedāvājums. Apdrošinot līzinga objektu, tiek piemēroti inidividuāli izstrādāti nosacījumi izvēlētajai apdrošināšanas pakai un īpašas atlaides katrai KASKO prēmijai, turklāt bez maksas var izmantot pakalpojumu ”Palīdzība uz ceļa”. Tāds serviss kā degvielas pievešana, motora iedarbināšana vai transportlīdzekļa nogādāšana autoservisā ir pieejami 24/7 režīmā bez summas un bez izmantošanas reižu ierobežojuma.

Ja Standarta pakas vietā tiek izvēlēta Premium paka, tad KASKO polisē tiek iekļauti papildu segumi, piemēram, bagāžas apdrošināšana, nelaimes gadījumu apdrošināšana autovadītājam un visiem pasažieriem, maiņas automašīnas izmantošana un līzinga vērtības apdrošināšana jaunajiem transportlīdzekļiem. 

Speciālās tehnikas apdrošināšana

Speciāļās tehnikas apdrošināšana ļauj pasargāt lauksaimniecības, celtniecības, mežsaimniecības un cita veida speciālo darba tehniku kopā ar iekārtām pret dažādiem riskiem, lai tu varētu veiksmīgi turpināt savu saimniecisko darbību.

Pērkot BTA Speciālās tehnikas apdrošināšanas polisi, pienākas šādas priekšrocības:

  • Plašs teritoriāls segums.* Apdrošināšanas aizsardzība visu līzinga termiņu darbojas ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā un Igaunijā.
  • Mēneša maksājumi bez sadārdzinājuma. Speciālās tehnikas apdrošināšanas prēmija tiek apvienota ar līzinga maksājumiem, turklāt to var sadalīt 12 maksājumos bez jebkādām papildu izmaksām.
  • Izdevīgs piedāvājums. Apdrošinot līzinga objektu, tiek piemēroti inidividuāli izstrādāti nosacījumi izvēlētajai apdrošināšanas pakai un īpašas atlaides katrai speciālās tehnikas apdrošināšanas prēmijai, turklāt šī apdrošināšana neparedz paaugstināto pašrisku speciālās tehnikas apstrādājamo vielu un materiālu uztveršanas un/vai padošanas agregātiem.

Ja Standarta pakas vietā tiek izvēlēta Premium paka, tad Speciālās tehnikas apdrošināšanas polisē tiek iekļauti papildu segumi, piemēram, apdrošināšanas aizsardzība iznomāšanas laikā, segums pazemes darbu laikā, segums darbam uz ūdens, kā arī nulles pašrisks pilnīgas bojāejas un zādzības gadījumā. 

*Lai izmantotu speciālo tehniku ārpus Latvijas teritorijas, nepieciešams saņemt rakstisku piekrišanu no Luminor Līzings SIA.

Kā pieteikties?

Līzinga pieteikums. Ievadi līzinga pieteikumā visu nepieciešamo informāciju un pievieno prasītos dokumentus. Tu vari nosūtīt līzinga pieteikumu neatkarīgi no tā, vai šobrīd esi Luminor klients vai nē.

Darījuma konsultācija. Zvana, sarakstes vai tikšanas laikā Luminor Līzings SIA pārstāvis pastāstīs par pieejamo finansēšanas un apdrošināšanas piedāvājumu, kā arī dos norādes par turpmākajām darbībām.

Polises apmaksa. Lai apdrošināšanas aizsardzība būtu spēkā, nepieciešams apstiprināt sagatavotos apdrošināšanas piedāvājumus un veikt apdrošināšanas prēmiju apmaksu atbilstoši vienošanai ar Luminor Līzings SIA.

Apdrošināšanas izmantošana. Iestājoties apdrošināšanas gadījumam, nepieciešams informēt apdrošināšanas kompāniju, aizpildot atlīdzības iesniegumu vai zvanot pa tālruni +371 261 21212.

Prasības darījuma noformēšanai

  • Aizpildīts Līzinga pieteikums
  • Personu apliecinošs dokuments
  • Līzinga objekta vērtējums (lietotiem līzinga objektiem) vai cenas piedāvājums no līzinga objekta pārdevēja (jaunajiem līzinga objektiem)
  • Papildu dokumenti, ja tādi tiek pieprasīti

Apskati citus apdrošināšanas produktus

Īpašuma apdrošināšana

Uzzināt vairāk

Kredītņēmēja dzīvības apdrošināšana

Uzzināt vairāk

Kredītmaksājumu apdrošināšana

Uzzināt vairāk

Jūties droši ar līzinga apdrošināšanu

Piedāvājot līzinga risinājumus mājsaimniecībām un juridiskām personām, Luminor Līzings SIA, reģ. Nr. 40003348054, adrese: Skanstes 12, Rīga, LV-1013 (turpmāk – Luminor Līzings SIA) izplata ar transportlīdzekļiem un speciālo tehniku saistītos nedzīvības apdrošināšanas pakalpojumus un sagatavo apdrošināšanas piedāvājumus izvēlētajiem līzinga objektiem. Luminor Līzings SIA darbojas kā apdrošināšanas aģents, pārstāvot AAS “BTA Baltic Insurance Company”, reģ. Nr. 40103840140, adrese: Sporta 11, Rīga, LV-1013 (turpmāk – BTA). 
Luminor Līzings SIA apstrādā līzinga pieteikumā norādītos personas datus, lai nodotu tos BTA un sagatavotu apdrošināšanas piedāvājumu. Luminor Līzings SIA ir reģistrēts BTA apdrošināšanas aģentu reģistrā un ir tiesīgs Latvijā nodarboties ar apdrošināšanas starpniecības pakalpojumu sniegšanu. 
Pirms apdrošināt līzinga objektu, lūdzam iepazīties ar apdrošināšanas produkta informācijas dokumentu un attiecīgā apdrošināšanas produkta noteikumiem un konsultēties ar Luminor Līzings SIA pārstāvi, ja tas ir nepieciešams. Atsevišķiem apdrošinātajiem riskiem un atlīdzināmajiem zaudējumiem var būt noteikti limiti. Pilnīga informācija par izņēmumiem un seguma ierobežojumiem ietverta apdrošināšanas polisē un apdrošināšanas noteikumos.