Kas ir ikdienas bankas pakalpojumu komplekts?

Ikdienas pakalpojumu komplekts ietver populārākos bankas pakalpojumus par vienu mēneša cenu. Katrs komplekts atšķiras pēc piedāvāto pakalpojumu klāsta. Visi pakalpojumu komplekti – Minimālā pakalpojuma maksa, Luminor Debit un Luminor Black – iekļauj bezmaksas internetbankas reģistrēšanu un apkalpošanu, norēķinu kontu apkalpošanu, kā arī ļauj veikt neierobežotu skaitu standarta SEPA maksājumu eiro valūtā, izmantojot internetbanku. Turpmāk Tu vari izmantot aktīvāk komplektā iekļautos pakalpojumus, nemaksājot vairāk par noteikto mēneša maksu.
 

Kāda ir atšķirība starp Minimālo pakalpojuma maksu un Luminor Debit komplektu?

Minimālā pakalpojuma maksa ir piemērota klientiem, kuri veic pārskaitījumus internetbankā vai kuriem ir atvērts termiņnoguldījuma vai norēķinu konts.

Luminor Debit ir atbilstošāka izvēle, ja regulāri izmanto ikdienas pakalpojumus - veic pārskaitījumus internetbankā vai mobilajā bankā, norēķinies veikalā un izņem skaidru naudu ar debetkarti bankomātos.

Luminor Debit papildu Minimālās pakalpojuma maksas priekšrocībām iekļauj vienu Visa Debit karti, SMS par darījumiem kontā par samazinātu komisijas maksu un neierobežota skaita rēķinu apmaksu Regulārās rēķinu apmaksas pakalpojuma ietvaros.

Kāda veida maksājumus iekļauj Minimālā pakalpojuma maksa?

Minimālā pakalpojumu maksa iekļauj neierobežotu skaitu internetbankā iesniegtu standarta SEPA eiro maksājumu Latvijas un Eiropas ietvaros, kā arī regulāros maksājumus eiro valūtā. Komisijas maksas par pārējiem maksājumiem un maksājumu izpildi Klientu apkalpošanas centros un Kontaktu centrā tiks ieturēta papildus saskaņā ar Bankas pakalpojumu Cenrādi.

Kā jauns klients var pieteikties komplektam?

Komplektam var pieteikties, aizpildot pieteikumu mājas lapā. Pēc pieteikuma saņemšanas sazināsimies ar Tevi, lai vienotos par satikšanos kādā no mūsu Klientu apkalpošanas centriem. Komplekta noformēšana ir bezmaksas.

Vai visiem klientiem ir jāizvēlas komplekts?

Jā, katram klientam, kuram ir atvērts norēķinu vai uzkrājuma konts, ir jāizvēlas viens no trim komplekta veidiem – Minimālā pakalpojuma maksa, Luminor Debit vai Luminor Black.

Kā mainīt komplektu un vai par to tiks ieturēta komisijas maksa?

Ja vēlies pieteikties kādam citam komplektam, aizpildi pieteikumu par komplekta maiņu un tas stāsies spēkā nākamā mēneša sākumā. Komplekta maiņa ir bezmaksas.

Kad jāmaksā mēneša maksa par komplekta izmantošanu?

Mēneša maksu par komplektu ieturēsim no Tava konta vienu reizi mēnesī no 2. līdz 4. datumam par iepriekšējo mēnesi.

Kāda komisijas maksa ir jāmaksā par pakalpojumiem, ko neiekļauj Minimālā pakalpojuma maksa?

Komisijas maksa par pakalpojumiem ārpus izvēlētā komplekta tiek ieturēta saskaņā ar Bankas pakalpojumu Cenrādi.

Vai tiks piemērota komisijas maksa par maksājumu veikšanu Klientu apkalpošanas centros?

Jā, par maksājumu veikšanu Klientu apkalpošanas centros vai Kontaktu Centrā tiek piemērota komisijas maksa saskaņā ar Bankas pakalpojumu Cenrādi. Komplektā iekļautie maksājumi ir bezmaksas, ja tie ir veikti internetbankā vai mobilajā bankā.

Ja man ir tikai termiņnoguldījuma vai norēķinu konts, vai man arī jāizvēlas komplekts?

Jā, Tev arī ir jāizvēlas viens no ikdienas pakalpojumu komplektiem - Minimālā pakalpojuma maksa, Luminor Debit vai Luminor Black.

Ja lietoju tikai internetbanku, vai man arī jāizvēlas komplekts?

Jā, katram klientam, kuram ir atvērts konts bankā, ir jāizvēlas viens no komplektiem.

Ja man ir Visa Debit karte, vai varu izvēlēties Minimālo pakalpojuma maksu?

Jā, vari. Mēneša maksa par kartes apkalpošanu, tad tiks ieturēta saskaņā ar standarta Bankas pakalpojumu Cenrādi. Ja Tu lieto Visa Debit karti, tad iesakām izvēlēties Luminor Debit, jo tas iekļauj ne tikai kartes mēneša maksu, bet papildus arī varēsi pieslēgt SMS par izmaiņām kontā par samazinātu maksu un izmantot Regulārās rēķinu apmaksas pakalpojumu.