DNB grupas uzņēmums SIA Salvus ir uzsācis pārdot jaunus dzīvokļus ar pilnu iekšējo apdari projektā “Liepu nams” Rīgā, Graudu ielā 40, turklāt – ar iespēju izmantot DNB bankas īpašos nosacījumus hipotekārā kredīta noformēšanai šo dzīvokļu iegādei.

Desmit dzīvokļu projekts “Liepu nams” atrodas Ziepniekkalnā, klusā un zaļā kvartālā starp Basu un Blīdenes ielām. Šis projekts atrodas vietā ar ļoti labu infrastruktūru, un netālu ir Ēbelmuižas parks. Projekta “Liepu nams” autors ir arhitektūras birojs "Depo Projekts".

SIA Salvus vecākais aktīvu pārvaldnieks Ģirts Zālītis stāsta: “SIA Salvus vienmēr vēlas radīt pievienoto vērtību mūsu īpašumu pircējiem, tādējādi, veidojot iekšējo apdari projektā “Liepu nams”, mēs kopā ar arhitektūras biroju “Depo Projekts” pielikām īpašas pūles, lai topošie dzīvokļu īpašnieki savos mājokļos justos ērti un droši, izbaudot visas kvalitatīvas dzīves vietas mājokļu sniegtās priekšrocības”.

Trīs stāvu ēkā “Liepu nams” ir 1 - 4 istabu dzīvokļi ar platību no 34.2 līdz 129.2 m2. Pirmā stāva dzīvokļiem ir terases. Ēkas pagrabstāvā atrodas individuālo noliktavu telpas, kā arī automašīnu novietošanai paredzētas pazemes autostāvvietas. Gan noliktavas telpas, gan pazemes autostāvvietas ir iekļautas dzīvokļu cenās. Lielākajiem, četru istabu dzīvokļiem, paredzētas divas pazemes auto novietnes. Daudzdzīvokļu ēkai piegulošā teritorija ir labiekārtota, un tajā atrodas arī atpūtas vietas un bērnu rotaļlaukums.

Dzīvokļu apdarē izmantoti labāko būvmateriālu un santehnikas ražotāju izstrādājumi: flīzes no Spānijas un Itālijas, zviedru ražotāja Tarkett trīsslāņu parkets, Reaton durvis, santehnika Ideal no Beļģijas u.c. Detalizētāku informāciju par projektu „Liepas nams” Graudu ielā 40 iespējams aplūkot SIA Salvus mājas lapā šeit.

Visu SIA Salvus pārvaldītajā portfelī esošo īpašumu - arī projekta “Liepu nams” Graudu ielā - iegādei DNB banka piedāvā īpaši konkurētspējīgus kreditēšanas nosacījumus. Bankas piedāvātā iespēja samazināt pirmās iemaksas apjomu dod iespēju šos līdzekļus izmantot jauniegādātā nekustamā īpašuma labiekārtošanai. Piemēram, ja nekustamais īpašums maksā 75 tūkstošus eiro, standarta gadījumā prasītās pirmās iemaksas apmērs būtu 20% jeb 15 tūkstoši eiro. Ja klients vēlas iegādāties SIA Salvus portfelī esošu īpašumu, pirmās iemaksas apmērs sastāda tikai 10%, tādējādi otrus 10% jeb 7500 eiro klients var izmantot īpašuma labiekārtošanai.

SIA Salvus ir DNB bankas grupas uzņēmums, kurš izveidots, lai iegādātos, atbildīgi pārvaldītu un ar konkurētspējīgiem nosacījumiem pārdotu nekustamos īpašumus. SIA Salvus ir liels un stabils klients daudzām ar Latvijas nekustamo īpašumu tirgu saistītām kompānijām, pašvaldības, valsts un komunālo pakalpojumu uzņēmumiem, kā arī uzticams un drošs pārdevējs nekustamo īpašumu pircējiem.