DNB grupas Latvijā peļņa pirms uzkrājumiem un nodokļiem 2014. gada pirmajā ceturksnī ir sasniegusi 4,5 miljonus eiro. Neskatoties uz jau iepriekš prognozēto eiro ieviešanas ietekmi uz komisiju un valūtas darījumu ieņēmumiem, DNB grupai Latvijā ir izdevies palielināt peļņu, pateicoties stabiliem procentu ieņēmumiem un stingrai izmaksu kontrolei. DNB grupas Latvijā peļņa pēc uzkrājumiem un nodokļiem 2014. gada pirmajā ceturksnī sasniedza 3,6 miljonus eiro. Kopējie operacionālie ieņēmumi šajā periodā bija 15,5 miljoni eiro.
 
DNB grupas Latvijā depozītu apjoms 2014. gada pirmā ceturkšņa beigās sasniedza 1,06 miljardus eiro. DNB kredītportfeļa kvalitāte turpina uzlaboties – kredītu ar vairāk nekā 90 dienas kavētiem maksājumiem, kā arī problemātisko kredītu apjoms un proporcija kopējā kredītportfelī turpināja samazināties salīdzinājumā ar iepriekšējā gada 1. ceturksni. Pateicoties pārdomātai risku politikai, kas tika izveidota un īstenota pēdējo gadu laikā, šā gada pirmajā ceturksnī pašreizējā ekonomiskajā situācijā faktiski nebija nepieciešamības palielināt uzkrājumu apjomu. Tādējādi 2014. gada pirmajā ceturksnī izveidotais uzkrājumu apjoms bija būtiski zemāks nekā attiecīgajā periodā pirms gada. Vietējā finansējuma rādītājs (local funding ratio) marta beigās sasniedza 63%, pārsniedzot plānoto.
 
DNB grupas Latvijā neto kredītportfelis šā gada marta beigās sasniedza 1,6 miljardus eiro. 2014. gada pirmo trīs mēnešu laikā tika izsniegti kredīti 41 miljona eiro apmērā. 76% no jaunizsniegtajiem kredītiem saņēma privātpersonas un 24% - juridiskās personas.
 
DNB bankas finanšu stabilitātes rādītāji bija būtiski augstāki par banku darbību regulējošo institūciju prasītajiem rādītājiem: bankas likviditātes rādītājs šā gada marta beigās sasniedza 49,6%, kapitāla pietiekamības rādītājs – 13,8%.
 
Bankas un tās akcionāru stabilitāti un veiksmīgo darbību augstu novērtē Latvijas iedzīvotāji, kā arī Latvijas un starptautiskie uzņēmumi. 2014. gada pirmajā ceturksnī par DNB bankas klientiem kļuva vairāk nekā 4000 Latvijas iedzīvotāju.
 
Lai palielinātu bankas sniegto pakalpojumu pieejamību klientiem, 2014. gada pirmajā ceturksnī banka turpināja palielināt naudas iemaksas un izmaksas bankomātu tīkla attīstību - no 24 uz 44 naudas iemaksas bankomātiem. Turpinājās arī jaunu risinājumu izstrāde, kas dos iespēju bankas klientiem saņemt ikdienā nepieciešamos bankas pakalpojumus, izmantojot internetu vai telefonu.
 
DNB bankas mātes uzņēmums, Norvēģijas lielākā banka DNB Bank šā gada pirmajā ceturksnī guva peļņu 671 miljona eiro apmērā, kas ir par 284 miljoniem eiro lielāka nekā attiecīgajā periodā pirms gada.