{slider-4677}

DNB banka un tās meitas uzņēmums SIA Salvus Jūs aicina uz Atvērto durvju dienām projektā “Liepu nams” Rīgā, Graudu ielā 40. Apmeklētājiem projekts būs atvērts 14. un 15. jūnijā no plkst. 10.00 līdz 16.00.

DNB grupas uzņēmums SIA Salvus ir uzsācis pārdot jaunus dzīvokļus ar pilnu iekšējo apdari projektā “Liepu nams” Rīgā, Graudu ielā 40, turklāt – ar iespēju izmantot DNB bankas īpašos nosacījumus hipotekārā kredīta noformēšanai šo dzīvokļu iegādei.

Desmit dzīvokļu projekts “Liepu nams” atrodas Ziepniekkalnā, klusā un zaļā kvartālā starp Basu un Blīdenes ielām. Šis projekts atrodas vietā ar ļoti labu infrastruktūru, un netālu ir Ēbelmuižas parks.

Trīs stāvu ēkā “Liepu nams” ir 1 - 4 istabu dzīvokļi ar platību no 34.2 līdz 129.2 m2. Pirmā stāva dzīvokļiem ir terases. Ēkas pagrabstāvā atrodas individuālo noliktavu telpas, kā arī automašīnu novietošanai paredzētas pazemes autostāvvietas. Daudzdzīvokļu ēkai piegulošā teritorija ir labiekārtota, un tajā atrodas arī atpūtas vietas un bērnu rotaļlaukums.

Dzīvokļu apdarē izmantoti labāko būvmateriālu un santehnikas ražotāju izstrādājumi: flīzes no Spānijas un Itālijas, zviedru ražotāja Tarkett trīsslāņu parkets, Reaton durvis, santehnika Ideal no Beļģijas u.c. Detalizētāku informāciju par projektu „Liepas nams” Graudu ielā 40 iespējams aplūkot SIA Salvus mājas lapā.

 Projekta priekšrocības:

  • labi attīstīta infrastruktūra,
  • labiekārtota teritorija ar atpūtas zonu un rotaļu laukumu,
  • dzīvokļu apdarē izmantoti augstas klases būvmateriāli un santehnika,
  • dzīvokļa cenā iekļauta pazemes autostāvvieta un noliktavas telpas.

Šī projekta dzīvokļiem un citiem SIA Salvus pārdošanā esošajiem īpašumiem DNB banka piedāvā īpaši izdevīgus kredīta nosacījumus:

  • zemākas procentu likmes,
  • lielāku finansējuma apjomu, kas samazina pirmās iemaksas apmēru,
  • samazinātu noformēšanas komisiju,
  • bezmaksas īpašuma vērtējumu,
  • darījuma kontu – ar 50% atlaidi.
Lai uzzinātu vairāk par projektu, sazinieties ar pārdošanas speciālistu:
Vita Mazūra
Tālr.: 28385555
salvus.lv
 
Lai uzzinātu vairāk par uzlabotajiem kredīta saņemšanas nosacījumiem šim projektam, sazinieties ar DNB bankas speciālistu:
Marina Rieksta
Tālr.: 26109756
 
Ja jums ir aktuāla jauna mājokļa iegāde, taču nevarat apmeklēt pasākumu, aicinām noskaidrot savas kredīta iespējas attālināti!