Ja apsverat mājokļa iegādi, 26. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 17.00 sadarbībā ar nekustamā īpašuma uzņēmumu „Hiponia” aicinām apmeklēt Atvērto durvju dienu dzīvojamo māju projektā „Sapņu terases” Baložos, Skolas ielā 12 un14. 

Pasākuma apmeklētājiem īpašuma iegādei tiks piedāvātas īpašas cenas dzīvokļiem.

“Hiponia” speciālisti apmeklētājus iepazīstinās ar dzīvokļiem, to plānojumu, sniegs izsmeļošu informāciju par projektu, būvniecības kvalitāti, izmantotajiem materiāliem un ēkas ekspluatācijas priekšrocībām. Savukārt DNB bankas speciālisti apmeklētājus konsultēs par hipotekārā kredīta saņemšanas iespējām.

Jaunais un mūsdienīgais māju komplekss „Sapņu terases” sastāv no piecām četrstāvu un divām piecstāvu ēkām. Šobrīd pārdošanai tiek piedāvāti četri plaši divstāvu dzīvokļi un desmit ērti divistabu dzīvokļi. Dzīvokļu kopējā platība ir no 74 līdz 183 m2. Visi dzīvokļi ir ar pabeigtu pilnu iekšējo apdari. Katrs dzīvoklis ir aprīkots ar individuālu siltuma skaitītāju, kas ļaus Jums kontrolēt ikmēneša siltumenerģijas patēriņu.

Projekta priekšrocības:

  • bruģēta autostāvvieta,
  • 24h videonovērošana un apsardze,
  • labiekārtota piemājas teritorija ar bērnu rotaļu laukumiem, apstādījumiem un bruģētiem celiņiem, 
  • ēkas pagrabstāvā izvietotas mantu novietnes katram dzīvoklim, kas ietilpst dzīvokļu cenā.

Komplekss „Sapņu terases” atrodas Baložos, Skolas ielā, tikai 20 minūšu braucienā no Rīgas pilsētas centra. Ekoloģiski tīra un labvēlīga vide, blakus priežu mežam. Ļoti labi attīstīta infrastruktūra un ērta satiksme. 5.minūšu gājiena attālumā atrodas Rīgas satiksmes 23. autobusa un mikroautobusa Rīga-Baloži pieturvieta. Kompleksa tuvumā atrodas Baložu pilsētas vidusskola ar pirmsskolas grupām, mūsdienīgs sporta komplekss, bērnudārzi „Avotiņš” un „Raibā pupa”, Baložu kultūras nams ar pilsētas bibliotēku, skvērs, kā arī tirdzniecības centrs.