Līdz pat 31. maijam DNB bankas meitas uzņēmums SIA Salvus piedāvā īpaši vilinošas cenas dzīvokļiem un privātmājām visā Latvijā, ievērojamas atlaides dzīvokļiem Jūrmalā un zemes īpašumus par izdevīgām cenām. Turklāt šiem īpašumiem SIA Salvus Jūsu vietā sedz arī valsts un kancelejas nodevu īpašuma pārreģistrācijai zemesgrāmatā,  ļaujot Jums ietaupīt 2% no pirkuma summas.

Izdevīgi piedāvājumi Rīgā un citās Latvijas pilsētās

SIA Salvus piedāvā iegādei dzīvokļus un privātmājas ar samazinātu cenu piedāvājumu Rīgā un tās tuvumā, Jūrmalā un citās pilsētās – Rojā, Daugavpilī, Jelgavā, Jēkabpilī un Ventspilī. Šī ir iespēja iegādāties savu sapņu māju būtiski lētāk un, pateicoties SIA Salvus apmaksātajai valsts un kancelejas nodevai īpašuma pārreģistrācijai zemesgrāmatā, ietaupīt vēl papildus 2% no pirkuma summas (piedāvājums spēkā tikai fiziskām personām).

Izpārdošana elitārajā Jūrmalas projektā 365

Tāpat pieejami dzīvokļi ar pilnu apdari elitārajā Jūrmalas projektā 365, Edinburgas prospektā 11. Projekts atrodas tikai 650 m attālumā no jūras, tam ir plašs, labiekārtots iekšpagalms, katram dzīvoklim ir balkons, individuālie skaitītāji un radiatori ar termoregulāciju.  Pieciem no šī projekta dzīvokļiem šobrīd pieejama 20% atlaide (cena ar atlaidi no 128 000 EUR līdz 177 000 EUR), bet pazemes autostāvvietām – 50% atlaide. Rezervējiet mājokli laicīgi – šis piedāvājums ir spēkā tikai līdz 1. maijam!

Atlaides zemes īpašumiem

Ja vēlaties savu māju būvēt patstāvīgi, SIA Salvus šobrīd piedāvā vērā ņemamas atlaides dažādiem zemes īpašumiem. Īpašs piedāvājums Inčukalnā privātmājas būvniecībai – 13 apbūves zemes gabali cenā no 1100 līdz 5400 EUR.

SIA Salvus pārdošanā esošajiem īpašumiem DNB banka piedāvā īpaši konkurētspējīgus kreditēšanas nosacījumus:

  • finansējums līdz 90%, līdz ar to nepieciešama mazāka pirmā iemaksa,
  • samazināta kredīta noformēšanas komisijas maksa,
  • nekustamā īpašuma vērtējums bez maksas,
  • darījuma konts ar 50% atlaidi.

Šis ir ļoti piemērots brīdis, lai iegādātos īpašumu, izmantojot SIA Salvus piedāvājumu. Nekavējies pieņemt lēmumu!