Aicinām jūs uz Atvērto durvju dienu jaunajā dzīvokļu projektā „Rietumkrasta Nams”, Liepājā, Rietumkrasta ielā 4 sestdien, 6. jūnijā no pulksten 11.00.

Atvērto durvju dienas ietvaros ikvienam interesantam tiks piedāvāta iespēja savām acīm redzēt un novērtēt jaunos dzīvokļus, kā arī klātienē uzzināt visu nepieciešamo par to iegādi. Savukārt DNB bankas speciālists sniegs konsultāciju par dzīvokļu kreditēšanas iespējām.

Tikai Atvērto durvju dienas ietvaros, rezervējot dzīvokli un divu nedēļu laikā noslēdzot pirkuma līgumu, saņemsiet 1000 EUR atlaidi dzīvokļa iegādei!

  

Rietumkrasta Nama atvērto durvju dienā apmeklētājiem būs iespēja baudīt arī gardo Illy kafiju no „Boulangerie” un iepazīties ar tās pagatavošanas specifiku, kā arī uz pasākumu jo īpaši tiek aicinātas ģimenes ar bērniem, jo pasākuma laikā mazajiem apmeklētājiem tiks nodrošinātas interesantas un radošas izklaides un atrakcijas.

Vienā no pēdējo gadu vērienīgākajiem Liepājas nekustamā īpašuma projektiem tiek piedāvāti 29 elitāri un ekskluzīvi dzīvokļi. Rietumkrasta nams atrodas Liepājas pilsētas Dienvidrietumu dzīvojamā rajonā, 200 metru attālumā no Baltijas jūras. Atrašanās vieta ir stratēģiski izdevīga, ar teicamu sabiedriskā transporta pieejamību, kā arī dzīvošanai un atpūtai nepieciešamo infrastruktūru.

Sīkāku informāciju par dzīvokļiem un to iegādes iespējām jums sniegs:
Ilze Ozoliņa
Tālr. (+371) 25457000
 
Papildu informācija par kredīta saņemšanas iespējām:
Aļona Čīma
Tālr.: 25700351
 
Savukārt jau pēc nedēļas, 13. jūnijā gaidīsim jūs Atvērto durvju dienā Liepājā, daudzdzīvokļu projektā “Ezermalas Nams”.

Ja jums ir aktuāla jauna mājokļa iegāde, taču nevarat apmeklēt pasākumu, aicinām noskaidrot savas kredīta iespējas attālināti!