Šā gada 1. februārī stāsies spēkā jau decembrī izsludinātās izmaiņas DNB bankas maksājumu karšu piedāvājumā bankas klientiem – DNB banka ir izvēlējusies vienu sadarbības partneri – starptautisko karšu izdevējorganizāciju VISA, un pilnveidos arī jums pieejamo maksājumu karšu funkcionalitāti.

Lai dotu jums iespēju plānot savu budžetu vienmērīgi visa gada garumā, DNB banka veic izmaiņas komisijas maksas ieturēšanā par maksājumu karšu apkalpošanu – līdz šim jūs visu kartes gada maksu sedzāt reizi gadā, savukārt turpmāk kartes gada maksa tiks vienmērīgi sadalīta ikmēneša maksājumos visa gada garumā.

Lai pārietu uz jauno maksājumu karšu apkalpošanas maksas kārtību, februārī no jūsu konta DNB bankā tiks ieturēta jūsu kartes apkalpošanas maksa par periodu no iepriekšējās gada maksas ieturēšanas datuma līdz februāra atbilstošajam datumam par šajā periodā esošiem pilniem mēnešiem*. 

Pirmā kartes apkalpošanas ikmēneša maksa no jūsu konta tiks ieturēta tajā pašā marta datumā par iepriekšējo mēnesi.

Piemērs:

  • Dynamic Visa kartes līdzšinējā gada maksa – 6.00 EUR
  • 15.07.2015 ieturēta pēdējā gada maksa par iepriekšējo kartes lietošanas periodu
  • 15.02.2016 tiks ieturēta gada maksas starpība par periodu no 16.07.2015 līdz 15.02.2016, t.i. 7 mēnešiem, kas sastāda 3.50 EUR
  • 15.03.2016 tiks ieturēta pirmā mēneša maksa par periodu no 16.02.2016 līdz 15.03.2016.

Svarīgi!

Ja jums par maksājumu kartes izmantošanu tiek piemērotas pazeminātas komisijas maksas, pamatojoties uz bankas un jūsu darba devēja starpā noslēgto līgumu, komisijas maksu samaksas kārtība nemainīsies. Izmaiņas karšu apkalpošanas maksu apmaksas kārtībā tiks saskaņotas ar katru darba devēju individuāli un izmaiņu gadījumā Klienti par to tiks informēti atsevišķi.

Juridiskajām personām izsniegtajām maksājumu kartēm tiek saglabāts līdzšinējais gada maksu princips.

Ja jums ir jautājumi par jūsu maksājumu kartes gada maksu, zvaniet pa tālruni +371 67 17 1880.

* Izņēmums ir Visa Gold, MasterCard Gold un USD karšu lietotāji, kuriem aprēķins par iepriekšējo periodu tiks veikts līdz 31.01.2015. atbilstoši dienu skaitam kopš iepriekšējās gada maksas ieturēšanas datuma.