Ja apsver mājokļa iegādi un meklē sev piemērotākos risinājumus, aicinām apmeklēt Atvērto durvju dienas projektā „Baložu nami”, kas atrodas pavisam tuvu Rīgai, gleznainā un mežu ieskautā rajonā Baložos – Smilšu ielā 9.

Atvērto durvju dienas „Baložu namos” notiks 15. un 16. septembrī no plkst.10.00 līdz 16.00. Ikvienam interesentam būs iespēja apskatīt dzīvokļus klātienē, satikt projekta pārdevējus, kā arī konsultēties ar DNB bankas speciālistu par savām kredīta iespējām un kreditēšanas nosacījumiem DNB bankā.

DNB banka dzīvokļu iegādei šajā projektā piedāvā ļoti izdevīgus kredīta nosacījumus – pazeminātas procentu likmes, lielāku iespējamo finansējuma apmēru, samazinātu noformēšanas komisijas maksu. Turklāt – līdz 31.decembrim ikvienam dzīvokļa pircējam būs apmaksāta valsts un kancelejas nodeva īpašuma reģistrācijai zemesgrāmatā.

Atbrauc uz atvērto durvju dienām projektā „Baložu nami” un izvēlies savas jaunās mājas! Tieši Atvērto durvju dienu apmeklētājiem būs unikāla iespēja izmantot īpašu cenu piedāvājumu līdz pat septembra beigām.