Aicinām uz ciematu attīstītāja Nordic Villages rīkoto jaunā māju projekta Cherry Atvērto durvju nedēļu no 06.03.2017 līdz 11.03.2017 ciematā Ziedlejas, Carnikavā!

Ja apsver mājokļa iegādi, DNB aicina Tevi apmeklēt Atvērto durvju nedēļu ciematā Ziedlejas, Carnikavā no 06. līdz 11. martam, no plkst. 10:00 līdz 15:00.

Aizpildot DNB kredīta pieteikumu atvērto durvju nedēļas laikā, par kredīta noformēšanas komisiju nebūs jāmaksā.

Atvērto durvju nedēļā būs iespēja veikt māju apskates tūri, uzzināt plašāku informāciju par projektu, konsultēties ar projekta attīstītājiem un DNB pārstāvjiem, kuri iepazīstinās ar izdevīgākajiem finansēšanas nosacījumiem.

Iegādājoties kādu no šī projekta mājām sadarbībā ar DNB, ir iespējams saņemt bankas finansējumu līdz 85%. Turklāt ģimenēm ar bērniem ir pieejams finansējums ar valsts galvojumu līdz pat 95% apmērā.

Cherry ir vienstāva mājas projekts ar iespēju izbūvēt otro – mansarda stāvu. Jaunais mājas projekts izstrādāts ievērojot klientu vēlmes un iespējas. Mājā ir viesistaba, ar virtuvi apvienota ēdamzona, kamīns, 3 izolētas guļamistabas, terase. 2 sanitārie mezgli, saimniecības telpa. Māja piemērota komfortablai dzīvei 3-6 cilvēku ģimenei.

Vairāk informācijas Nordic Villages mājas lapā.
 
Vēliez uzzināt par projektu vairāk?
Sazinies ar Nordic Villages pārstāvi:
Jānis Ozols
Tālr. +371 2200 8870
E-pasts: info@nordicvillages.lv 
 
 
Vēlies uzzināt par kredīta saņemšanas nosacījumiem?
Sazinies ar DNB pārstāvi: 
Gatis Macāns
Tālr.: +371 2640 8634
E-pasts: gatis.macans@dnb.lv