Nordea banka aicina ikvienu pievienoties tiešsaistes semināram par investīcijām, kas notiks ceturtdien, 25. maijā, plkst. 10.00. Video tiešraidē zinoši bankas eksperti dalīsies ar pieredzi un ieteikumiem par sociāli atbildīgu investīciju iespējām, priekšrocībām un nozīmi, kā arī apskatīs nekustamā īpašuma tirgus cenas Rīgā. 

Vērtīgu informāciju un padomus par sociāli atbildīgām investīcijām semināra laikā sniegs Nordea bankas Ieguldījumu konsultāciju un risinājumu nodaļas vadītāja Baltijas valstīs Anželika Dobrovoļska, savukārt eksperts nekustamo īpašumu jomā Edgars Indrāns, turpinot iepriekšējā semināra aizsākto, apskatīs nekustamā īpašuma tirgus vēsturiskās, esošās un nākotnes cenas galvaspilsētā.

“Mūsdienās arvien lielāka uzmanība tiek pievērsta sociāli atbildīgiem ieguldījumiem, kas atspoguļo uzņēmumu vērtības un mērķus, kā arī ļauj tiem ilgtermiņā sasniegt labākus rezultātus. Atbildīga rīcība uzlabo apkārtējo vidi un veicina pozitīvas pārmaiņas sabiedrībā, tāpēc investori tiek vienmēr aicināti pirms lēmuma pieņemšanas nopietni izvērtēt savas saistības,” saka Anželika Dobrovoļska.

Nordea bankas ekspertu tiešsaistes seminārs par nekustamā īpašuma iegādes praktisko pusi, kā arī citiem investīciju risinājumiem, tika aizvadīts šā gada sākumā. Ņemot vērā lielo interesi, arī gaidāmajā seminārā tiks aktualizēta nekustamā īpašuma tēma, šoreiz izvērtējot tirgus cenas, sākot no 2007. gada līdz pat šodienai.

“Lielāko tirgus spēlētāju dati apstiprina, ka tirgus cenas vēl nav atgriezušās pirmskrīzes līmenī, kas nozīmē, ka nekustamā īpašuma vērtība nākotnē var pieaugt. Tas ļauj apgalvot, ka šis ir labs brīdis investēt nekustamajā īpašumā,” saka Edgars Indrāns.

Bankas eksperti seminārā:

  • runās par to, kas raksturo sociāli atbildīgas investīcijas;
  • atklās iemeslus, kāpēc izvēlēties sociāli atbildīgas investīcijas;
  • dalīsies padomos, kā nopelnīt ar sociāli atbildīgām investīcijām;
  • analizēs nekustamā īpašuma (dzīvokļi, privātmājas) tirgus cenas Rīgā.

Tiešsaistes semināram, kas notiks 25. maijā pulksten 10.00.