Jau rīt, 15. septembrī, no plkst. 10.00 līdz 15.00 aicinām ikvienu apmeklēt “Atvērto māju” Burtnieku novadā, Valmieras pagastā, Priežu ielā 6, lai nekustamā īpašuma ekspertu klātbūtnē iepazītos ar ekonomiskas, pārdomātas un kvalitatīvi būvētas dzīvojamās ēkas privātmāju ciematā “Poķi”.

Dzīvojamās mājas pirmajā stāvā ir plaša viesistaba ar virtuves zonu, kabinets, vannas istaba un saimniecības telpa. Otrajā stāvā trīs guļamistabas un plaša vannas istaba. Īpašums atrodas privātmāju ciematā “Poķi” ar vienotu ciemata konceptu – harmonisku māju arhitektonisko stilu, sakārtotu infrastruktūru, visām komunikācijām. Laba sociālā infrastruktūra – ciemata atrašanās vieta ir tuvu pilsētai, netālu jaunuzcelts bērnudārzs “Burtiņš”. Tuvu Valmieras Viestura vidusskola. Mājas platība: 170,08 m2 dzīvojamā platība, kopējā platība 205,03 m2. Zemes platība: 2497 m2.

“Pēdējo gadu laikā pieprasījums pēc aizdevumiem privātmāju iegādei ir palielinājies, jo īpaši pēc jaunām vai pilnībā  rekonstruētām ēkām. No ciematā astoņām uzbūvētajām mājām, ar Nordea finansējuma palīdzību jau 5 ģimenes ir guvušas iespēju pārcelties uz jaunām mājām ciematā “Poķi”. Sestais darījums ir procesā, un, esmu pārliecināta, ka sadarbībā ar Altum mājokļu atbalsta programmu, kad pircēja finansējums dažkārt ir nepieciešams tikai 5% apmērā, arvien vairāk ģimeņu izvēlēsies dzīvot skaistā un sakoptā ciematā “Poķi”,” saka Sandra Rasnača, Nordea bankas Reģionālā klientu apkalpošanas centra „Valmiera" vadītāja.

“Valmierā pieprasījums pēc jaunuzceltām kvalitatīvām dzīvojamām ēkām par saprātīgu cenu būtiski pārsniedz piedāvājumu. Pircēji arvien vairāk pievērš uzmanību labai ēkas kvalitātei un apkārtējās infrastruktūras sakārtotībai, komunikāciju pieejamībai. Viņi vairāk interesējas par īpašumiem ar labu iekšējo apdari, kas neprasa papildu kapitālieguldījumus, un par kvalitatīvām mājām ar racionālu iekšējo plānojumu un funkcionalitāti. Katrs pircējs ir gatavs pats papildus piemaksāt par ekstrām, kas viņam ir nozīmīgas un nepieciešamas,” Jānis Biernis, SIA "Latio vērtētāji & konsultanti Vidzemē" valdes priekšsēdētājs.

Nordea banka mājokļa iegādei piedāvā izdevīgus aizdevuma nosacījumus:

  • Samazinātu komisijas maksu par kredīta izsniegšanu – 0,5%;
  • Bezmaksas konta atvēršanu un Zelta kredītkartes izsniegšanu hipotekārā kredīta klientam;
  • Iespēju atlikt pamatsummas maksājumus uz laiku līdz 12 mēnešiem, maksājot tikai kredīta procentus.

Šī ir sestā SIA “Latio vērtētāji & konsultanti Vidzemē” organizētā “Atvērtā māja” privātmāju ciematā “Poķi”. Visas iepriekšējās mājas tikušas veiksmīgi realizētas.

Aicinām Jūs apmeklēt “Atvērto māju” š.g. 15. septembrī no plkst. 10.00 līdz 15.00. Šī būs iespēja ikvienam iepazīties un iegādāties jaunuzceltu dzīvojamo māju, un izbaudīt tās gaisotni, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par nekustamo īpašumu tirgu. Plašāku informāciju atradīsiet niv.lv vai pa tālruni 64207022.