Jau devīto gadu pēc kārtas starptautiskais finanšu žurnāls Euromoney apbalvojis Nordea kā labāko Private Banking pakalpojumu sniedzēju Baltijas un Ziemeļvalstu reģionā. Nordea Private Banking saņēmis Euromoney apbalvojumus arī kā labākais Private Banking pakalpojumu sniedzējs Latvijā un Somijā. Nordea Private Banking Latvijā šo prestižo apbalvojumu saņem jau otro gadu pēc kārtas.

“Private Banking komanda Latvijā ir lepni saņemt šo prestižo apbalvojumu jau otro gadu pēc kārtas. Mēs turpinām sasniegt  savus biznesa mērķus, stiprinot pozīcijas tirgū, taču reizē neaizmirstot arī par vissvarīgāko – mūsu klientiem,” saka  Indra Kimmele, Private Banking vadītāja Latvijā. 


“Mēs lepojamies saņemt šādu starptautiski atzītu apbalvojumu par saviem Private Banking pakalpojumiem Baltijas reģionā un Latvijā. Mēs turpinām dalīties pieredzē ar saviem Ziemeļvalstu kolēģiem, un šis apbalvojums apliecina mūsu spējas un apņemšanos radīt lielisku klientu pieredzi,” saka Inga Skisaker, Nordea bankas vadītāja Baltijas valstīs.


Euromoney ir pasaules mērogā respektējams vadošais finanšu pakalpojumu žurnāls, kas ik gadu pasniedz šīs balvas labākajiem Private Banking pakalpojuma sniedzējiem, balstot savu izvēli uz nozares biedru novērtējumu un darbinieku balsojumu.


Nordea Private Banking ierindojas privāto banku Eiropā TOP 20. Nordea ir lielākais Private Banking pakalpojumu sniedzējs Ziemeļvalstu reģionā ar vairāk nekā 100 miljardi eiro aktīvu pārvaldībā un aptuveni 110,000 klientu, kurus apkalpo aptuveni 1200 privātbaņķieru un finanšu konsultantu.

 


Papildu informācijai: 
Signe Lonerte, Komunikācijas departamenta vadītāja Baltijas valstīs, tālr.: 6 700 5469, mob.: 29 116 146, signe.lonerte@nordea.com