Šodien, 4. aprīlī, Starptautiskā fintech organizācija LATTICE80 ierindojusi Luminor ikdienas produktu attīstības vadītāju Baltijā (Luminor Head of Daily Banking Products) Jevgeņiju Kazaņinu 100 ietekmīgāko fintech līderu vidū Eiropā. Jaunāko topu LATTICE80 publicēja šodien un tajā ietverti cilvēki, kuri ar savu darbu dod būtisku ieguldījumu fintech nozares attīstībā.

Domājot par Luminor ambīciju, Jevgeņijs Kazaņins jau iepriekš uzsvēris, ka “Luminor trīs gadu laikā vēlas kļūt par vadošo digitālo finanšu partneri uzņēmīgiem cilvēkiem Baltijas valstīs”. Tāpat viņš uzskata, ka “šis ir lielisks brīdis revolūcijām – redzam, ka klientiem vajadzīgs dinamisks un tehnoloģiski attīstīts partneris, kas var pielāgoties katra vēlmēm. Tāpat redzam, ka līdz šim smagnējai banku nozarei ir grūti tikt līdzi tempam, tāpēc sākam no jauna un pārrakstām noteikumus.”

LATTICE80 ir starptautiska fintech organizācija Londonā, kas reglāri identificē būtiskākos cilvēkus, kuri ar savu darbu dod ieguldījumu fintech nozares attīstībā. Šodien LATTICE80 publicēja 200 Fintech nozares līderus Eiropā, kuriem vērts sekot, lai uzzinātu par jaunākajām nozares tendencēm.

Jevgeņijs Kazaņins pievienojās Luminor šī gada sākumā, lai vadītu ikdienas bankas produktu attīstību Baltijā. Iepriekš viņš veiksmīgi darbojies fintech uzņēmumā “TWINO” un bijis viens no aktīvākajiem nozares pārstāvjiem.