Mēs esam veikuši izmaiņas Luminor cenrādī saistībā ar maksājumu kartes piegādes un Mini komplekta ikmēneša maksu. Izmaiņas stāsies spēkā šā gada 1. jūlijā.

Galvenās izmaiņas:

  • Ņemot vērā to, ka lielākā daļa Luminor pakalpojumu ir pieejami attālināti, maksa par maksājumu kartes piegādi uz jebkuru klientu apkalpošanas centru ir noteikta 10,00 EUR gan jaunām, gan atjaunotām kartēm.

Kartes piegāde pa pastu uz tavas dzīvesvietas adresi Latvijā saglabāsies bez maksas. Tāpēc iesakām savā internetbankā kā kartes piegādes noklusējuma iespēju norādīt piegādi pa pastu. Ja nepieciešams, kartes piegādes adresi vari mainīt savā internetbankā.

  • Mini komplekta ikmēneša maksa mainīsies no 0,65 EUR uz 1,00 EUR. Atceries - ja tavs kopējais visu termiņnoguldījumu un norēķinu kontu vidējais atlikums kārtējā mēneša laikā pārsniedz EUR 5000, mēneša maksa par Mini komplekta izmantošanu attiecīgajā mēnesī tev nebūs jāmaksā.

Aicinām iepazīties ar visām izmaiņām cenrādī.

Ja tev ir jautājumi, sazinies ar mums, rakstot ziņu savā internetbankā.

Ja nepiekrīti mūsu ierosinātajām izmaiņām, tev ir tiesības atkāpties no tiem pakalpojumu līgumiem, uz kuriem izmaiņas attiecas, paziņojot par to mums rakstiski līdz iepriekš minētajam datumam un izpildot no šiem līgumiem izrietošās saistības. Ja mēs līdz norādītajam datumam nesaņemsim tavu paziņojumu, mēs uzskatīsim, ka piekrīti ierosinātajām izmaiņām.

Luminor