Luminor turpina apvienot savas darbības un sistēmas Baltijā, un ir izvēlējies Eurobase sniegto Siena risinājumu, lai konsolidētu savas tirgus un finanšu operācijas. Plānotās pārmaiņas palīdzēs Luminor attīstīt vienotus un modernus digitālos piedāvājumus klientiem.

2018. gada nogalē Luminor Bank AS (Luminor) noslēdza sadarbību ar Eurobase un izvēlējās Siena kā savu finanšu pārvaldības, tirgus un pārdošanas risinājumu, kas ietvers arī korporatīvo klientu tiešsaistes apkalpošanas platformu. Risinājumu atlases procesā tika noskaidrots, ka Siena vislabāk atbilst noteiktajām bankas prasībām un piedāvā visaptverošāko un piemērotāko risinājumu klāstu.

Priecājamies uzsākt sadarbību ar Eurobase kā stratēģisko partneri mūsu finanšu pārvaldības un pārdošanas procesu pašreizējai un nākotnes attīstībai. Eurobase skaidri izprot mūsu mērķus, ātri reaģējot un sadarbojoties risinājumu pielāgošanā,

par sadarbību stāsta Mindaugas Tutlys, Luminor uzkrājumu un tirgus produktu nodaļas vadītājs.

Lepojamies par iespēju strādāt ar Luminor. Ņemot vērā divu lielāko Ziemeļvalstu reģiona banku pieredzi un struktūru, kas apvienota, lai ieviestu jaunu klientu apkalpošanas pieredzi privāto un korporatīvo bankas pakalpojumu jomā, priecāsimies sniegt savu ieguldījumu bankas stratēģisko mērķu realizēšanā,

uzsver Džoijs Loke, Eurobase Banking Solutions Valdes priekšsēdētājs.  

Par EurobaseEurobase vairāk nekā 30 gadus sniedz finanšu pārvaldības, tirgus un pārdošanas risinājumus dažādiem uzņēmumiem, palīdzot tiem būt tirgus līderiem un nodrošinot atbilstību sarežģītām normatīvu aktu prasībām.  Eurobase nodrošina izcilu klientu pieredzi un iespējas ieviest jaunus, inovatīvus pakalpojumus ar mazākajiem iespējamajiem resursiem. Aizvien vairāk dažādi uzņēmumi izvēlas mūsu risinājumu – Siena, kas apliecina Eurobase kā viena no uzticamākā un drošākā pakalpojumu sniedzēja lomu tirgū.