Ar šī gada 2020. gada 31. decembri Luminor Bank AS finanšu direktors un valdes loceklis Jonas Eriksons (Jonas Eriksson) ir nolēmis pārtraukt darba attiecības.

Jonas Eriksons (Jonas Eriksson), Luminor finanšu direktors, pauž: “Man ir bijis liels pagodinājums šajā nozīmīgajā transformācijas periodā būt daļai no Luminor komandas. Spēcīgais vietējais atbalsts, ko var piedāvāt Luminor, būs liels ieguvums Baltijas reģiona izaugsmei un attīstībai. Luminor ceļš ir tikko sācies, tomēr es esmu nolēmis pārtraukt darba attiecības, jo esošajos ārkārtas apstākļos nokļūšana darbavietā no manas ģimenes mājvietas citā valstī ilgtermiņā ir kļuvusi pārāk sarežģīta.”

Nils Melngailis, Luminor Bank AS padomes priekšsēdētājs saka: “Jonas ir pierādījis sevi kā augsti novērtētu komandas dalībnieku, sniedzot nozīmīgu ieguldījumu bankas transformācijas procesā un novēlot bankai turpmāku izdošanos.”

Erki Rāzuke (Erkki Raasuke), Luminor izpilddirektors, pauž: “Jonas ir ļoti profesionāls kolēģis. Viņam ir bijusi nozīmīga loma, veicot pārmaiņas bankas transformācijas procesā. Esam pateicīgi viņam par ieguldījumu un darbu Luminor Grupā.”

Luminor valde plāno izraudzīties jaunu finanšu direktoru un strādās, lai nodrošinātu vienmērīgu pārejas procesu. Par jauno finanšu direktoru Luminor informēs tiklīdz tas tiks apstiprināts.