Luminor Personāla un kultūras vadītāja Inga Bratēna

Luminor Personāla un kultūras vadītāja Inga Bratēna

No 1. jūnija par Luminor Personāla un kultūras vadītāju kļūst Inga Bratēna. Viņa rūpēsies par darbinieku iesaisti un līderības prasmju attīstību, kā arī stiprinās Luminor korporatīvo kultūru un darba devēja tēlu.

“Darbinieki ir uzņēmuma sirds un veiksmes atslēga ceļā uz panākumiem. Mūsu mērķis ir motivējoša darba vide, kas veicina darbinieku izaugsmi un attīstību, un spēcīgas komandas un pārliecinošu līderu veidošana. Ingai ir plaša pieredze vadības komandas un darbinieku attīstībā, un es ar nepacietību gaidu mūsu sadarbību. Sveicu Ingu ar pievienošanos Luminor komandai,” saka Luminor valdes priekšsēdētājs Peters Boseks. 

“Esmu patiesi priecīga pievienoties Luminor komandai un piedalīties uzņēmuma attīstībā, kas vērsta uz izaugsmi un klientu apmierinātību. Mans galvenais uzdevums būs darbinieku attīstība un labbūtība. Kopā ar Personāla un kultūras kolēģiem es turpināšu stiprināt Luminor komandu Baltijas līmenī, sniedzot ieguldījumu gan korporatīvās kultūras, gan darbinieku līderības prasmju attīstīšanā,” stāsta Luminor Personāla un kultūras vadītāja Inga Bratēna.

Ingai Bratēnai ir vairāk nekā 15 gadu pieredze komandu un personāla vadības jomā. Viņas darba pieredze galvenokārt ir saistīta ar talantu piesaisti uzņēmumiem Baltijā, vadītāju līderības prasmju novērtēšanu un attīstību, darbinieku potenciāla attīstīšanu un jaunas darba organizācijas iedzīvināšanu uzņēmumu vidē. Viņai ir uzņēmējdarbības vadības maģistra grāds Rīgas Ekonomikas augstskolā. 

Pirms pievienošanās Luminor Inga Bratēna dibināja augstākā līmeņa vadītāju atlases un HR konsultāciju uzņēmumu “Better Boards”, darbojās kā ICF Latvia akreditēts vadības koučs. Tāpat Ingai ir pieredze starptautisku uzņēmumu personāla direktores amatos, kā arī viņa ir bijusi MBA programmu vadītāja RTU Rīgas Biznesa skolā.

Par Luminor:
Luminor ir trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs Baltijas valstīs ar aptuveni 870 tūkstošiem klientu, 2300 darbiniekiem, kā arī 14,9 % tirgus daļu noguldījumos un 16,9 % tirgus daļu kreditēšanā 2021. gada marta beigās. Luminor pašu kapitāls sastāda 1.7 miljardus eiro, pirmā līmeņa pamata kapitāla rādītājam (CET1) sasniedzot 23,4 %.