30.11.2021. Ziemassvētki tuvojas, un ir īstais brīdis sākt domāt par dāvanu iegādi saviem mīļajiem. Aicinām izvēlēties Latvijā ražotas Ziemassvētku dāvanas, ko sarūpējuši amatnieki un mājražotāji no visas Latvijas. Egadatirgus.lv atradīsi izdevīgas, noderīgas un mīļas dāvanas, kuras radīs smaidu ikviena cilvēka sejā.

“Akcikjauks” rotaļļietas

“Akcikjauks” veido mūsdienīgas lietas zīdaiņiem, bērniem, kas palīdz attīstīt iztēli un iedvesmo spēlēties. Katra lieta ir 100% roku darbs, kas veidots ar milzu atbildību un rūpību. Mūsdienīgs dizains apvienojumā ar tradicionālajām rokdarbu tehnikām, kā tamborēšanu un adīšanu, būs izcila dāvana sev tuviem cilvēkiem!

BEE BITE

BEE BITE ir vienīgās 100% dabīgās bišu maizes pastilas Latvijā. To sastāvā ir bišu maize, ziedputekšņi un Latvijā ievāktas ogas un augļi. Tā ir brīnišķīga iespēja gan pieaugušajiem, gan bērniem nodrošināties ar veselības lādiņu, jo tās stiprina veselību un imunitāti.

“Krippu” zirņu krekeri

“Krippu” ir jaunās paaudzes uzkoda - plāna, kraukšķīga un uzturvērtīga. “Krippu” sastāvā ir auna (turku) zirņu milti, kas bagātināti ar dažādām sēklām, dārzeņiem un garšvielām. Šī uzkoda nesatur alergēnus un mākslīgās piedevas, kā arī nav pievienots cukurs un raugs.

PodVāze

Keramikas māksliniece Elita Taube izveidojusi zīmolu “PodVāze”, iedvesmojoties no 20.gs. sākuma Kuzņecova fabrikas ražotā porcelāna un tā laika zili baltajiem izšuvumiem. Trauki tiek veidoti no baltā māla un dekorēti ar stilizētu zilu zemglazūras apgleznojumu. Spožā caurspīdīgā glazūra piešķir krēmīgi baltu toni. Šie keramikas trauki būs lielisks papildinājums mājoklim.

Papīra lelles

Papīra lelles Latvijas novadu etnogrāfiskajos tautastērpos ir unikāls projeks, kas tika radīts Latvijas simtgades sagaidīšanas un atzīmēšanas kontekstā. Projekta mērķis ir izglītot jauniešu par Latvijas etnogrāfisko novadu raksturīgajiem tautastērpiem un to valkāšanas tradīcijām.  Šīs papīra lelles būs lieliska dāvana bērniem ar ko spēlēties garajos ziemas vakaros.

Muscari Linen

"Muscari Linen" ietver sevī ģimeni un mīlestību uz linu. Muscari Linen veido dažādas skaistas lietas no lina - dvieļus, galdautus, galda celiņus, salvetes, virtuves priekšautus, produktu maisiņus, kleitas, segas un daudz ko citu. “Muscari Linen” veidotās lietas ir mūsdienīgas un ilgtspējīgas, tāpēc tās noteikti kalpos kā kvalitatīva dāvana ikvienam!

Kļūsti par klientu attālināti