Mēs Luminor ticam, ka skaļi izrunāti sapņi piepildās, tādēļ aicinām katru uz sarunu ar sev mīļajiem - saviem vecākiem, vecvecākiem vai citiem gados vecākiem radiniekiem. Īpašas akcijas “Par tiem, kam rūp” ietvaros aicinām atklāt, kas ir viņu ieceres un sapņi, kas palikuši nepiepildīti. Akcijas noslēgumā Luminor izlozēs un piepildīs trīs senioru sapņus.

Uzsākot kampaņu “Par tiem, kam rūp”, Luminor aicina iedzīvotājus izzināt un ieklausīties savu tuvinieku dzīves gājumā un pateikt “Paldies” par līdzās būšanu, atbalstu un sapratni.

„Ikviens vecāks cenšas dot saviem bērniem visu labāko, ko vien spēj, bieži vien atsakoties no paša vēlmēm un atliekot savus sapņus otrā plānā, kas dzīves laikā nereti tā arī paliek nepiepildīti. Uzsākot šo akciju, mēs vēlamies mudināt iedzīvotājus no sirds aprunāties ar saviem tuvajiem, būt kopā un pateikties par viņu rūpēm, kā arī izzināt viņu dzīves sapņus. Gaidāmie svētki ir lieliska iespēja tikties, ieklausīties un apjautāties, kādi sapņi dzīves laikā tā arī ir palikuši nepiepildīti un kāpēc, kā arī iedrošināt tuvākos, tos tomēr īstenot,” saka Oskars Lakšēvics, Luminor mārketinga un attīstības pārvaldes vadītājs Baltijā. 

Katrā Baltijas valstī Luminor piepildīs vienu nejauši izlozētu seniora sapni. Akcijas nosacījumi ir vienkārši – iedzīvotāji tiek aicināti iesūtīt savu vecāku vai vecvecāku nepiepildītos sapņus kopā ar īsu savas ģimenes aprakstu kampaņas mājaslapā.

Lielo un mazo sapņu apraksti akcijas gaitā būs publiski pieejami un sapņiem ir jābūt reāli piepildāmiem. Nākamā gada februārī Luminor banka īstenos trīs no tiem.