Luminor aicina studentus un nesen absolvējošos jauniešus līdz šī gada 25. martam pieteikties apmaksātai vasaras praksei bankā. Jaunieši var pieteikties uz kādu no 73 prakses vietām visā Baltijā.

Prakse ilgs divus mēnešus no 28. jūnija līdz 26. augustam. Prakses laikā dalībniekiem būs iespēja uzsākt darbu pie konkrētiem projektiem vietējā vai Baltijas struktūrvienībā tādās jomās kā mārketings, komunikācija, IT, finanses, bankas pakalpojumi, datu analīze, personāla vadība, korporatīvās klientu attiecības un projektu vadība.

“Mēs aicinām jauniešus pieteikties praksei mūsu bankā, kuras laikā būs iespēja ne tikai iepazīties ar Luminor kultūru un būtību, strādājot pie reāliem uzdevumiem un izaicinošiem projektiem, bet arī saņemt par to atalgojumu. Praktikantiem piedāvājam iespēju strādāt arī attālināti, ko mums palīdz organizēt bankas ikdienā ieviestie digitālie risinājumi, vienlaikus sniedzot iespēju nodrošināt prakses vietas studentiem no visiem Latvijas reģioniem. Turklāt ikviens var izvēlēties savām profesionālajām prasmēm un interesēm piemērotāko bankas struktūrvienību un, iespējams, prakses noslēgumā kļūt par mūsu bankas darbinieku,” stāsta Inga Bratēna, Luminor Personāla un kultūras pārvaldes vadītāja Baltijā.

Pērn Luminor realizētajā prakses programmā kopumā piedalījās 53 dažādu jomu studenti, 19 no viņiem darbojās Latvijā, turklāt pēc prakses projekta noslēguma 20 dalībnieki kļuva par Luminor darbiniekiem visā Baltijā. Šogad Luminor piedāvā 73 prakses vietas, gaidot pieteikumus no ambicioziem, zinātkāriem, mērķtiecīgiem un mācīties gribošiem topošajiem profesionāļiem, vienlaikus viena no galvenajām prasībām prakses vietas iegūšanai ir angļu valoda. Prakses laikā praktikanti iesaistīsies arī vairākās aktivitātēs un semināros, kas palīdzēs paplašināt profesionālās un tehniskās iemaņas. Par vasaras darbu bankā jaunieši saņems apmaksu 700 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas.

Pieteikties praksei var līdz šī gada 25. martam, ar programmas iespējām un atvērtajām prakses pozīcijām var iepazīties Luminor mājaslapā.
 
Papildu informācija: Inese Kronberga