Luminor Absolventu programma, kas ir vērsta uz bankas korporatīvā departamenta darbības iepazīšanu, sāksies šī gada augustā un ilgs veselu gadu. Dalība šajā programmā sniegs lielisku iespēju sākt karjeru tiem, kuri tikko pabeiguši augstskolu vai to drīzumā pabeigs.

Pieteikšanās ir atvērta līdz 30.aprīlim. Par darbu bankā jaunie profesionāļi saņems arī atalgojumu – 1700 līdz 1800 eiro pirms nodokļu nomaksas.

“Dalība šajā programmā ir lieliska iespēja iepazīt ne tikai darbu bankā, bet konkrēti korporatīvo klientu apkalpošanas darbību un ar to saistītās nianses gada garumā. Tā ir īpaša iespēja apgūt profesionālas un praktiskas prasmes no kolēģiem, vienlaikus saņemot par to arī atalgojumu. Programmas laikā jaunajiem speciālistiem rotācijas kārtībā būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs un iepazīties ar dažādajām korporatīvo klientu apkalpošanas darbības jomām. Dalība mūsu jaunajā Absolventu programmā ir iespēja veidot un attīstīt savu profesionālo karjeru dinamiskā, aizrautīgā vidē, gūstot ne tikai nozīmīgu pamatu savai turpmākajai izaugsmei, bet arī veidojot jaunus kontaktus starptautiskā vidē,” norāda Luminor Personāla un kultūras pārvaldes vadītāja Baltijā Inga Bratēna.

Katram programmas dalībniekam būs arī mentors, kas viņu atbalstīs visas programmas laikā. Savukārt kā papildu iespēja programmas dalībniekiem tiek piedāvāta dalība Ziemeļvalstu biznesa forumā, kur ar savām zināšanām un pieredzi dalās labākie savas jomas eksperti. Programmas laikā notiek arī vairākas apmācības un semināri, kas palīdzēs attīstīties un apgūt jaunas profesionālās iemaņas.
Ar programmas iespējām un pieteikšanās kārtību var iepazīties Luminor bankas karjeras mājaslapā.