“Labprāt atbalstām mazos uzņēmējus, piešķirot finansējumu dažādu biznesa ideju īstenošanai un vajadzību nodrošināšanai. Tā kā maziem uzņēmējiem apgrozījums nav tik liels, nereti tiem ir grūti spert nozīmīgus soļus attīstībā, jo tālāka virzība prasa salīdzinoši lielus ieguldījumus. Luminor pērn veiktā mazo un vidējo uzņēmumu aptauja liecina, ka gandrīz pusei jeb 49% nav brīvo līdzekļu investīcijām. Ja uzņēmumam ir skaidra vīzija un finanšu plāns, esam gatavi iesaistīties biznesa attīstīšanā. Priecājamies atbalstīt arī SIA Personāla attīstības risinājumi,” saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

SIA Personāla attīstības risinājumi galvenokārt sadarbojas ar finanšu, ražošanas un IT nozares uzņēmumiem, sniedzot personāla vadības konsultācijas, veicot personāla atlasi un organizējot dažādas apmācības. Uzņēmums pakalpojumus sniedz arī savu klientu uzņēmumiem Lietuvā, Igaunijā un Zviedrijā. Uzņēmuma speciālisti konsultē arī privātpersonas darba, karjeras plānošanas un attīstības, darba un dzīves līdzsvara un labbūtības jautājumos.

“Mūsu speciālistu un konsultantu lielā pieredze augsti kvalificētu speciālistu un vadītāju atlasē jau līdz šim ir palīdzējusi atrast darbiniekus vadošajiem Latvijas un starptautiskiem uzņēmumiem no visdažādākajām nozarēm. Ar bankas atbalstu vēlamies radīt vietu, kas palīdzēs veikt mūsu darbu vēl labāk, un piesaistīt arvien jaunus klientus,” saka Dzintra Zālīte, SIA Personāla attīstības risinājumi vadītāja un konsultante.

Par SIA Personāla attīstības risinājumi
Uzņēmums SIA Personāla attīstības risinājumi dibināts 2007.gadā. Tā pamatdarbība ir saistīta ar visa veida personāla vadības konsultācijām, personāla atlasi, apmācībām un koučingu. 
Par Luminor
Luminor ir vadošā neatkarīgā banka Baltijas valstīs un trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs reģionā. Mēs nodrošinām finanšu pakalpojumus privātpersonām, ģimenēm un uzņēmumiem. Tāpat kā Igaunijas, Latvijas un Lietuvas tirgi, mēs esam jauni, dinamiski un vērsti uz nākotni. 

Augošam biznesam – Luminor kredīts investīcijām