Vēlamies informēt, ka 2024. gada 1. februārī mēs ieviešam nelielas izmaiņas Luminor pakalpojumu cenrādī uzņēmumiem.

Pakalpojumu cenrāža pārskatīšana ir regulārs process, kas nodrošina Luminor atbilstību klientu atsauksmēm un tirgus tendencēm.

Izmaiņas cenrādī uzņēmumiem

Tiks veiktas šādas izmaiņas:

  • Jauna komisijas maksa – par maksājumiem uz/no augsta riska valstīm - 20 eiro par maksājumu apstrādi uz/no augsta riska valstīm: Armēnija, Azerbaidžāna, Gruzija, Kazahstāna, Kirgizstāna, Moldova, Serbija, Tadžikistāna, Turcija, Turkmenistāna, Apvienotie Arābu Emirāti un Uzbekistāna.
  • Atjaunināta maksa par iekšējiem maksājumiem - 0,20 eiro par katru maksājumu uz cita klienta kontu Luminor Latvija filiāles ietvaros. Maksa attiecas uz klientiem, kuri neizmanto pakalpojumu komplektu.
  • Atjaunināta maksa par audita izziņu - 70 eiro maksa par izziņas sagatavošanu pēc pieprasījuma.
  • Ieviesta maksa par azartspēļu vai kriptovalūtas karšu darījumiem, kas veikti ar VISA Business un Visa Business Debit kartēm - 0,50 eiro komisijas maksa par katru darījumu ar karti, kas tika veikts kriptovalūtas maiņai, azartspēlēm vai loterijām.

Ja piekrītat mūsu ierosinātajām izmaiņām, Jums nav jāveic nekādas darbības – izmaiņas automātiski stāsies spēkā 2024. gada 1. februārī.

Ja Jūs tām nepiekrītat, varat bez maksas un bez soda sankcijām atteikties no pakalpojumu līgumiem, kurus ietekmē šīs izmaiņas, par to rakstiski paziņojot līdz 2024. gada 31. janvārim. Saistību pārtraukšanas gadījumā lūgsim izpildīt visas no šiem pakalpojumu līgumiem izrietošās saistības.

Paldies, ka izvēlējāties Luminor un esat kopā ar mums!