Kas ir ikdienas bankas pakalpojumu komplekts?

Ikdienas pakalpojumu komplekts ietver populārākos bankas pakalpojumus par vienu mēneša cenu. Katrs komplekts atšķiras pēc piedāvāto pakalpojumu klāsta. Visi pakalpojumu komplekti – Mini, Pamata, Komforta un Zelta, iekļauj bezmaksas internetbankas reģistrēšanu un apkalpošanu, norēķinu kontu apkalpošanu, kā arī ļauj veikt neierobežotu skaitu standarta SEPA maksājumu eiro valūtā, izmantojot internetbanku. Turpmāk Tu vari izmantot aktīvāk komplektā iekļautos pakalpojumus, nemaksājot vairāk par noteikto mēneša maksu.
 

Kāda ir atšķirība starp Komforta un Zelta komplektu?

Komforta komplekts ir piemērots, ja Tavā īpašumā ir Visa Classic kredītkarte, kas ietver sevī ceļojumu apdrošināšanu, vai līdz trīs debetkartēm, kā arī svarīgi ir nepārmaksāt, veicot starptautiskos vai valūtu maksājumus.
Zelta komplekts papildus visām Komforta komplekta priekšrocībām iekļauj prestižo Visa Gold kredītkarti ar ceļojumu un pirkumu apdrošināšanu. Komplekts ietver arīdzan neierobežotu skaitu debetkaršu un Visa Classic kredītkaršu. Internetbankas drošībai un lielākiem pārskaitījumu limitiem varēsi arī bezmaksas saņemt kodu kalkulatoru DigiPass 270.
 

Kādas ir Visa Classic kredītkartes priekšrocības?

Ar kredītkarti vari saņemt kredītlimitu trīs mēnešalgu apmērā – līdz 10 000 eiro. Kredītkarte iekļauj Ceļojumu apdrošināšanu Tev un Tavai ģimenei, kā arī nodrošina iespēju rezervēt viesnīcu un īrēt automašīnas.
 

Kādas kartes ir iekļautas Komforta komplektā?

Komforta komplekta mēneša maksa iekļauj vienu Visa Classic kredītkarti un/ vai līdz trīs debetkartēm - Visa Debit vai Visa Debit Galactico.

Kāda veida maksājumi ir iekļauti Komforta komplektā?

Komforta komplekts iekļauj neierobežotu skaitu internetbankā iesniegtu SEPA eiro maksājumu Latvijas un Eiropas ietvaros, kā arī starptautiskos un valūtu maksājumus*.  Papildus arī var noformēt neierobežotu skaitu regulāro maksājumu un regulārās rēķinu apmaksas līgumus, lai Tavi rēķini vienmēr tiktu laicīgi apmaksāti.

*Ar standarta izpildes ātrumu un komisijas veids “Dalīti” (SHA)

Kā jauns klients var pieteikties komplektam?

Komplektam var pieteikties, aizpildot pieteikumu mājas lapā. Pēc pieteikuma saņemšanas sazināsimies ar Tevi, lai vienotos par satikšanos kādā no mūsu Klientu apkalpošanas centriem. Komplekta noformēšana ir bezmaksas.

Kā pieteikties pakalpojumiem, kas iekļauti Komforta komplektā?

  • Kredītkartei piesakies, aizpildot pieteikumu mājas lapā;
  • Maksājumus bez maksas vari veikt internetbankā vai mobilajā bankā;
  • Regulāros maksājumus un regulārās rēķinu apmaksas līgumu vari noformēt internetbankā vai Klientu apkalpošanas centrā;
  • Kodu kalkulatoru Digipass 270 ar izdevīgajiem nosacījumiem vari saņemt Klientu apkalpošanas centrā.
Debetkarti, SMS info pakalpojumu vari pieteikt internetbankā, Klientu apkalpošanas centrā vai Kontaktu centrā, zvanot uz mūsu diennakts tālruni 1880
 

Vai visiem klientiem ir jāizvēlas komplekts?

Jā, katram klientam, kuram ir atvērts norēķinu vai uzkrājuma konts, ir jāizvēlas viens no četriem komplekta veidiem – Mini, Pamata, Komforta vai Zelta komplekts.

Kā mainīt komplektu un vai par to tiks ieturēta komisijas maksa?

Ja uzskati citu komplektu par sev piemērotāku, tad aizpildi pieteikumu par komplekta maiņu un tas stāsies spēkā nākamā mēneša sākumā. Komplekta maiņa ir bezmaksas.
 

Kad jāmaksā mēneša maksa par komplekta izmantošanu?

Mēneša maksu par komplektu ieturēsim no Tava konta vienu reizi mēnesī no 2. līdz 4. datumam par iepriekšējo mēnesi.
 

Kāda komisijas maksa ir jāmaksā par pakalpojumiem, ko neiekļauj Komforta komplekts?

Komisijas maksa par pakalpojumiem ārpus izvēlētā komplekta tiek ieturēta saskaņā ar Bankas pakalpojumu Cenrādi.
 

Vai tiks piemērota komisijas maksa par maksājumu veikšanu Klientu apkalpošanas centros?

Jā, par maksājumu veikšanu Klientu apkalpošanas centros vai Kontaktu Centrā tiek piemērota komisijas maksa saskaņā ar Bankas pakalpojumu Cenrādi. Komplektā iekļautie maksājumi ir bezmaksas, ja tie ir veikti internetbankā vai mobilajā bankā.
 

Kāds ir skaidras naudas izmaksas limits kartēm, izvēloties Komforta komplektu?

Skaidras naudas izmaksas limits nav atkarīgs no izvēlētā ikdienas komplekta veida. Visām kartēm paliek spēkā esošie skaidrās naudas izmaksas nosacījumi, kas atrunāti bankas cenrādī.

Ja man ir tikai kredītkarte Visa Classic, vai man arī būs komplekts?

Jā, Tev arī jāizvēlas viens no komplektiem. Klientus ar kredītkarti aicinām izvēlēties Komforta komplektu, jo iekļauj ne tikai kredītkartes mēneša maksu un neierobežotu skaitu Vietējo un Starptautisko maksājumu, bet arī varēsi bezmaksas saņemt SMS par izmaiņām kontā un izmantot regulārās rēķinu apmaksas pakalpojumu.
 

Ja man ir Visa Classic kredītkarte, vai varu izvēlēties citu komplektu?

Jā, vari. Komisijas maksa par kartes apkalpošanu, tad tiks ieturēta saskaņā ar standarta Cenrādi. Klientiem ar kredītkarti Visa Classic iesakām izvēlēties Komforta komplektu, jo tas iekļauj ne tikai kredītkartes mēneša maksu, bet iekļauj papildus vēl mēneša maksas par trīs kartēm.