No šodienas DNB bankas klientiem pieejams vēl viens pakalpojums ērtākai rēķinu apmaksai – izmantojot DNB bankomātus.

Rēķinu apmaksa DNB bankomātos pieejama gan fiziskām, gan juridiskām personām, izmantojot DNB bankā izdotu norēķinu karti. Lai veiktu rēķinu apmaksu, pēc norēķinu kartes ievietošanas bankomātā un pinkoda ievadīšanas izvēlieties pieprasījumu Rēķinu apmaksa un norādiet pakalpojuma sniedzēju, kura rēķinu vēlaties apmaksāt. Visbeidzot – ievadiet un apstipriniet maksājuma detaļas un nepieciešamības gadījumā izdrukājiet čeku!

Šobrīd DNB bankomātos iespējams apmaksāt uzņēmumu Lattelecom, LMT un Tele2 rēķinus, tuvākajā laikā pakalpojumu sniedzēju saraksts tiks papildināts. Maksa par pakalpojumu – LVL 0,05.

Kopumā DNB klientiem visā Latvijā šobrīd pieejami teju 150 bankomāti, tai skaitā skaidras naudas iemaksas/ izmaksas bankomāti. Daļa DNB bankomātu ir aprīkota ar multivalūtu funkcionalitāti - tādējādi tajos iespējams izņemt skaidru naudu ne vien latos, bet arī ASV dolāros un eiro.

Atgādināsim, ka izņemt skaidru naudu bez papildu komisijas maksas varat arī DNB bankomātos Lietuvā un Norvēģijā.

Sīkāka informācija par bankomātu atrašanās vietām, kā arī skaidras naudas pakalpojumiem, kurus iespējams veikt, pieejama šeit  vai zvanot pa diennakts tālruni +371 67 17 1880.