Gada nogale allaž ir posms, kad atskatāmies uz gada laikā paveikto un kārtojam lietas, lai Jauno gadu satiktu, sagatavojušies jauniem plāniem un izaicinājumiem. Tradicionāli šis laiks ir arī populārākais depozītu klientu vidū. Piedāvājam gan privātpersonām, gan uzņēmumiem izvēlēties risinājumu no plašā DNB bankas depozītu klāsta, kas ļaus justies droši un saņemt stabilu ienesīgumu!

Pievērsiet uzmanību paaugstinātām procentu likmēm, kas tiek piedāvātas privātpersonu un uzņēmumu depozītiem latos, eiro un Norvēģijas kronās, noguldot internetbankā uz 1 gadu:

  • 1 gada LVL likme - 1.10 %
  • 1 gada EUR likme - 1.00 %
  • 1 gada NOK likme - 2.35 %

Visas aktuālas noguldījumu likmes varat apskatīt šeit.

Ja uzkrājumu līguma darbības laikā plānojat regulāri papildināt, piemērots risinājums var būt Praktiskais depozīts, kas nepieciešamības gadījumā vienlaikus var kalpot arī kā rezerve. Tas ir Latvijā unikāls naudas ieguldīšanas veids, kas sniedz iespēju papildināt uzkrājumu līdz 30% no sākotnēji noguldītās summas un/vai izņemt līdz 30% no sākotnēji noguldītās summas, iepriekš nebrīdinot banku un saglabājot peļņas procentus. Lasiet vairāk par Praktiskā depozīta nosacījumiem šeit.

Patīkams jaunums mūsu esošajiem depozītu klientiem: ja kādu iemeslu dēļ nevarat pagarināt depozītu internetbankā, vairs nav nepieciešams speciāli apmeklēt filiāli, jo to var izdarīt arī pa telefonu +371 67 17 1880.

Tagad ir iespējams arī pieteikties automātiskajai depozītu pagarināšanai – līguma beigu datumā banka pagarinās iepriekš noformētu noguldījumu, piemērojot tajā brīdī spēkā esošu procentu likmi, kas tiek piedāvāta noguldījumiem internetbankā, tātad, izdevīgāku nekā filiālē.

Lai salīdzinātu depozītu nosacījumus, izmantojiet interaktīvo kalkulatoru.

Noformēt depozītu iespējams jebkurā DNB bankas filiālē, bet ērtāk un izdevīgāk to varat izdarīt DNB internetbankā.