Lai nodrošinātu bankas klientiem – privātpersonām un uzņēmumiem – iespēju saņemt finanšu produktus un pakalpojumus vietās, kur tie ir visnepieciešamākie ikdienā, DNB banka ir izveidojusi plašu filiāļu tīklu Rīgā un Latvijas reģionos, kā arī pastāvīgi attīsta bankas pakalpojumu saņemšanas iespējas attālināti. 
 
Izvēloties pilsētas, kurās izveidot bankas filiāli, īpaša uzmanība tiek pievērsta konkrētās pilsētas un novada ekonomiskajai situācijai un attīstības perspektīvām. Tā kā Kuldīgas novadā un pilsētā ir no tūrisma sezonas tieši atkarīgs biznesa aktivitātes līmenis, pastāvīgs Kurzemei netipiski augsts bezdarba rādītājs, turklāt būtisks ekonomikas izaugsmes un jauna biznesa izveides potenciāls nav vērojams, ir pieņemts lēmums samazināt DNB bankas aktivitāti šajā novadā, šā gada decembrī slēdzot bankas Kuldīgas filiāli.
 
Visi DNB bankas Kuldīgas filiāles klienti tiks aicināti izmantot kādu no tuvējām modernajām un universālajām DNB filiālēm Saldū un Ventspilī, kā arī izmantot elektroniskos bankas kanālus, kuru popularitāte DNB bankas klientu vidū pastāvīgi palielinās - jauno un moderno internetbanku, kā arī arvien plašākās iespējas bankas pakalpojumu klāstu saņemt attālināti ar Kontaktu centra palīdzību.
 
Līdz ar filiāļu tīkla efektivitātes palielināšanu un esošo filiāļu modernizāciju, DNB banka pievērš īpašu uzmanību darbam ar bankas mērķa klientu segmentiem gan privātpersonu, gan juridisko personu apkalpošanā, piedāvājot arvien jaunus produktus un pakalpojumus.