Private Banking pārvaldes vadītāja Dina Matvejeva un Wealth Management departamenta Baltijā vadītāja Indra Kimmele

Private Banking pārvaldes vadītāja Dina Matvejeva un Wealth Management departamenta Baltijā vadītāja Indra Kimmele

Private Banking pārvaldi Latvijā turpmāk vadīs Dina Matvejeva, savukārt ilggadējā pārvaldes vadītāja Indra Kimmele kļuvusi par Wealth Management departamenta Baltijā vadītāju.

I. Kimmele bankā strādā jau vairāk nekā 14 gadus (iepriekš viņa strādāja Nordea) un līdz šim vadīja Private banking Latvijas nodaļu. Pirms tam I. Kimmele strādāja kā privātbaņkiere arī Swedbank (tobrīd Hansabanka), kļūstot par vienu no pirmajiem privātbaņķieriem Latvijā. Ar Sarkano diplomu absolvējusi Rīgas Biznesa skolas Executive MBA programmu un viņas vadītais Private Banking saņēmis Euromoney apbalvojumus kā labākais Private Banking servisa sniedzējs Latvijā vairākus gadus pēc kārtas.
 
“Mana pieredze banku jomā veidojusies divu desmitu gadu garumā, maz pamazām uzkrājot ne vien teorētiskās, bet arī praktiskās zināšanas finanšu jomā un komunikācijā ar klientiem - cilvēkiem, kas uzticas manām prasmēm un zināšanām. Šobrīd esmu pieņēmusi izaicinājumu vadīt Luminor Wealth Management departamentu Baltijā, vairāk laika veltot stratēģiskām lietām,” stāsta I. Kimmele.
 
I. Kimmeles pārraudzībā būs Baltijas Private Banking izaugsme, pensiju un investīciju produktu attīstība, kā arī aktīvu pārvalde. Viņa uzsver, ka būtiskākais bankas darbībā ir fokusēt attieksmi tieši uz klientu, iedziļinoties klienta situācijā un domājot par procesiem no klienta perspektīvas. “Svarīgas šķietami pašsaprotamas lietas, kaut vai spēja likt justies klientam kā mājās,” pārliecināta I. Kimmele.
 
D. Matvejeva ir ieguvusi divas augstākās izglītības, absolvējot Banku Augstskolu un Latvijas Universitāti. D. Matvejevai ir maģistra grāds ekonomikas zinātnē, kā arī viņa ir CFA hartas turētāja, kas ir profesionāls akreditācijas dokuments, ko starptautiski piedāvā ASV CFA institūts ieguldījumu un finanšu profesionāļiem.
 
“Neskatoties uz pakalpojumu digitalizāciju, pieprasījums pēc sava privātbaņķiera saglabājas un pat kļūst vēl izteiktāks. Klienti izvēlas Private Banking pakalpojumus, jo vēlas ietaupīt savu laiku, saņemt izcilu servisu, individuālus risinājumus un augsti profesionālas konsultācijas, lai sekmīgāk investētu uzkrātos līdzekļus. Tieši to nodrošina mūsu komanda, izmantojot savu pieredzi un zināšanas, lai skaidrotu ekonomikas un finanšu tirgus izmaiņas katram klientam saprotamākajā veidā,” norāda D. Matvejeva.
 
Jaunā Private Banking pārvaldes vadītāja uzsver, ka viņa un viņas komanda arī turpmāk aktīvi strādās, lai maksimāli atbalstītu klientus viņu mērķu sasniegšanā, atrodot mūsdienīgākos un piemērotākos risinājumus katra klienta individuālajām vajadzībām.