2024. gada 1. janvārī stāsies spēkā jauni ceļojumu apdrošināšanas noteikumi.

Aicinām Luminor Black, Luminor Visa Infinite un Visa Business karšu īpašniekus iepazīties ar galvenajiem ieguvumiem: 

  • Jauns auto nomas pašriska segums
    Klientiem ar Luminor Black karti tiks ieviests jauns pašriska apdrošināšanas limits ārvalstīs 500 eiro apmērā. Tas ļaus izvēlēties izdevīgāku KASKO ar lielāku pašrisku. 
  • Atbalsts kaulu lūzumu un ieplīsumu gadījumā
    Luminor Black un Luminor Visa Infinite karšu īpašnieki saņems atbalstu kaulu lūzumu un ieplīsumu gadījumā – neatkarīgi no apstākļiem un teritorijas. Apdrošināšanas segums attiecas arī uz ekstrēmajiem sporta veidiem un paredz 100 eiro par vienu apdrošināšanas gadījumu. 
  • Paplašināta darbības teritorija
    Turpmāk Visa Business apdrošināšanas segums būs spēkā visā pasaulē*, nodrošinot aizsardzību neatkarīgi no tā, kur dosieties darba braucienā. Turklāt jaunie nosacījumi piedāvā lielāku medicīnisko izdevumu segumu līdz 100 000 eiro. 

Vēršam uzmanību, ka Covid-19 pandēmija vairs nav uzskatāma par starptautisku ārkārtas situāciju veselības jomā, tāpēc šis risks tagad tiks iekļauts kopējā medicīnisko izdevumu paketē ar limitu līdz 300 000 eiro.   

Plašāka informācija par izmaiņām ir pieejama šeit

Iepazīties ar jaunajiem ceļojumu apdrošināšanas noteikumiem ir iespējams šeit.

Iestājoties apdrošināšanas gadījumam, lūdzu, sazinieties ar Compensa Vienna Insurance Group ADB Latvijas filiāli. Informācija par to, kā rīkoties, ja ir iestājies apdrošināšanas gadījums, ir pieejama šeit

*Visi piemērojamie izņēmumi un precīzs neapdrošināmo un nekompensējamo zaudējumu saraksts ir norādīts Ceļojumu apdrošināšanas noteikumos

Ceļojumu apdrošināšana