Ienākošie maksājumi
PAKALPOJUMSLaiks**,***** Komisijas maksas veids Dalīti (SHA)***Komisijas maksas veids Maksātājs (OUR)****Izpildes termiņš*
- AS DNB banka ietvaros -Bez maksasBez maksasnekavējoties
- No DNB grupas bankas19Bez maksasBez maksastā pati darba diena
- Iekšzemes maksājumi Eiropas valūtās19Bez maksasBez maksastā pati darba diena
- Eiropas ietvaros Eiropas valūtās19Bez maksasBez maksastā pati darba diena
- Pārējie maksājumi19EUR 7,00Bez maksastā pati darba diena

* Termiņš, līdz kuram Banka nodod maksājuma summu saņēmēja bankas vai starpnieka rīcībā. Ja šis termiņš iekrīt tādā dienā, kura nav saņēmēja bankas vai starpnieka darba diena, maksājuma rīkojums var tikt izpildīts nākamajā saņēmēja bankas vai starpnieka darba dienā.
** Pieņemšanas pārtraukšanas brīdis jeb vēlākais laiks (pēc Latvijas laika) Bankas darba dienas ietvaros, līdz kuram saņemtos maksājuma rīkojumus (izejošajiem maksājumiem) un saņemtās maksājumu summas (ienākošajiem maksājumiem) Banka uzskata par saņemtām kārtējā Bankas darba dienā. Maksājuma rīkojumi un maksājumu summas, ko Banka saņem pēc norādītā laika, uzskatāmas par saņemtām nākamajā Bankas darba dienā. Ja šāds laiks nav norādīts, maksājuma rīkojums vai maksājuma summa var tikt nodota Bankai līdz Bankas darba dienas beigām, t.i., līdz brīdim, kad attiecīgā filiāle vai attālinātas pieejas sistēma pieņem attiecīgā veida maksājumus. Maksājumi ar uzlaboto valūtas maiņas kursu ir jāapstiprina līdz plkst. 17:30. Ja maksājums ar uzlaboto kursu tiek apstiprināts pēc plkst. 17:30, Bankai ir tiesības to noraidīt.
*** Dalīti (SHA) – Klients kā maksātājs maksā Bankas noteikto komisijas maksu (atsevišķi no maksājuma summas), bet saņēmējs maksā citu maksājuma izpildē iesaistīto banku komisijas maksas, kas var tikt ieturētas no maksājuma summas pirms tās ieskaitīšanas saņēmēja kontā. Ja tiek veikts maksājums Eiropas ietvaros Eiropas valūtā, saņēmējs saņem maksājuma summu pilnā apmērā, izņemot, ja saņēmēja banka ar saņēmēju ir vienojusies, ka no ienākošās summas tiek ieturēta komisijas maksa.
**** Maksātājs (OUR) – Klients kā maksātājs maksā Bankas noteikto komisijas maksu, no kuras tiek segtas arī visu citu maksājuma izpildes procesā iesaistīto banku noteiktās komisijas maksas. Tomēr Banka neuzņemas atbildību par to, ka maksājuma izpildes procesā no maksājuma summas netiek ieturētas citu banku komisijas maksas vai saņēmējs nesaņem maksājuma summu pilnā apmērā citu no Bankas neatkarīgu iemeslu dēļ.
***** Ja ienākošā maksājuma valūta nesakrīt ar konta valūtu un maksājuma summa ir lielāka par 5000 EUR vai tās ekvivalentu citā valūtā, pieņemšanas pārtraukšanas brīdis ir plkst.17:30.